Вимагаю від МОЗу передивитися залишки за своїми програмами і перестати вводити родичів і самих важкохворих в оману, – Валерій Дубіль

24 октября 2018 г., 19:06:00   785   0

Не знаю, чи радіти новині, чи обурюватися. Авжеж, я радію за людей, чиї життя будуть врятовані. Я особисто звертався до прем'єра Гройсмана винайти можливість перерозподілити залишки цих коштів – і вони знайшли. Але, по-перше, за цей час померла людина, а по-друге, чиновники, які раніше відзвітувалися про використання цих коштів, не будуть притягнуті до відповідальності – через це рішення Кабміну.



Ці залишки залишились невикористаними, і через халатність чиновників МОЗу не були вчасно повернуті до бюджету. Вони лежать на рахунках іноземних клінік до 4-х років. А у звітах ці кошти вважалися ефективно освоєними!


Скільки ще подібних помилок допустила чинна команда МОЗу?


Читайте також: Нічого, крім правди: 5 фактів про вакцини


Ще раз радію від того, що частина важкохворих нарешті отримає шанс на життя. Але проблему не вирішити без додаткового фінансування, адже не завжди залишки на рахунках клініки можуть дозволити повністю пролікувати нового пацієнта. Найчастіше, приходиться доплачувати. А за які гроші це робити, якщо фінансування на цей рік вже закінчилося? Чекати наступного?


Вимагаю від МОЗу передивитися залишки за своїми програмами і перестати вводити родичів і самих важкохворих в оману, говорячи, що грошей немає. Дайте людям шанс на життя!


Читайте також: Что мы имеем в нашей системе вакцинации, которую монопольно контролирует государство?



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте