Стало відомо, що під Харковом орудує маніяк

06 ноября 2018 г., 21:29:00   1083   0

Стало відомо, що під Харковом орудує маніяк

Тіло 15-річної жертви знайшли в лісосмузі у Покотилівці. Неподалік Харкова у лісосмузі знайшли тіло зниклої студентки Аліси Оніщук. У п’ятницю зранку дівчина пішла на навчання, а після її ніхто не бачив. За даними правоохоронців, невідомий спочатку зґвалтував Алісу, а після задушив.

Родина Аліси Онищук мешкала в Бабаях менше року. В селищі їх мало хто знав. Кажуть, що вони орендували будинок, жили тихо, ні з ким не спілкувалися. Мати одна виховувала двох доньок. Аліса була старшою, інформує Медіа група Об’єктив. 

У цьому році дівчина закінчила Покотилівський ліцей та вступила до Харківського архітектурно-будівельного коледжу. В день зникнення, 2 листопада, дівчина вийшла з дому як зазвичай – о 7:20 ранку, бо поспішала на електричку. Після цього мати Аліси не могла зв’язатися із донькою. Жінка пішла тим самим шляхом, що і Аліса.

По дорозі знайшла кросівок своєї дитини, потім поїхала в коледж, але на заняттях Алісу ніхто не бачив. Наступного дня дівчину знайшли мертвою. За даними поліції, в дитини зник рюкзак, в якому був паспорт, телефон та особисті речі.

Дівчина була одягнена. Наразі слідчі проводять досудове розслідування за кількома статтями Кримінального кодексу України – це умисне вбивство, зґвалтування та розбій. Максимальне покарання за вчинення даних тяжких злочинів передбачає до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. У соціальних мережах поширюється інформація про “покотилівського маніяка”.

Співробітник карного розшуку радянської міліції Юрій Черкасов у своїх мемуарах згадував декілька випадків діяльності злодія. Один з перших нападів стався у 1983 році. Тоді знайшли зґвалтований труп 14-річної дівчинки з розтрощеною головою. Згодом злочинець вбив ще трьох жінок. Про “покотилівського маніяка” деякі місцеві мешканці пам’ятають і досі.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте