Ігор Мосійчук повідомив про причетність Андрія Садового до замаху на Гандзюк

07 ноября 2018 г., 18:21:00   1066   0

Ігор Мосійчук повідомив про причетність Андрія Садового до замаху на Гандзюк

На власній сторінці в Facebook народний депутат України Ігор Мосійчук  звинуватив лідера політичної партії «Об’єднання Самопоміч» Андрія Садового в причетності до замаху на  Катерину Гандзюк. 

Як відомо І.Мосійчук призначений членом тимчасової слідчої комісії ВР України з розслідування нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів, тому попередні результати його роботи як ніколи важливі для об’єктивного розслідування цієї резонансної справи.

01

Як відомо, на сторінці спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?", створеній друзями та колегами Каті, з’явилася заява, у якій  стверджується, що сама Гандзюк знала, хто замовив злочин проти неї, і йдеться не про 5 екс-бійців АТО, які фігурують у справі як виконавці. І виявляється цікава річ — активістка Гандзюк не тільки проводила антикорупційні розслідування, критикувала місцеву поліцію та владу Херсонської області. Свою викривальну діяльність вона поширювала і на діяльність в регіоні осередків політичних партій та рухів, зокрема  «Об’єднання Самопоміч». Що було встановлено Гандзюк ще доведеться встановити ТСК, але це настільки сильно дратувало Садового та інших керівників партії, що він особисто надав наказ місцевим партійним активістам Херсонщини збирати компромат та готувати публікації, для дискредитації Катерини Гандзюк. Проти Гандзюк та інших активістів на Харсонщині була розгорнута дискредитаційна інформаційна кампанія, ініційована прибічниками Садового. Більш того, під час особистого “інструктажу” функціонерів херсонского «Об’єднання Самопоміч» від Садового в бік Катерини лунали образи та погрози фізичної розправи. А активістську діяльність Катерини Садовий охарактеризував наступним чином: «Курва Гандзюк розвалює місцевий осередок нашої партії». Як бачимо, коментарі зайві. Во вчинках Садового та його команди явно проглядається мотив усунення занадто прискипливого активіста.

В цьому світлі, версія причетності Садового до організації замаху на К.Гандзюк виглядає дуже вірогідною та повинна розглядатися правоохоронцями поряд з іншими, а можливо і як основна.

З цього приводу, вимога І.Мосійчука щодо виключення з числа членів ТСК народного депутата від «Об’єднання Самопоміч» представляється абсолютно доречною.

Руслан Якушев

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте