Черкаські перевізники не вийшли на маршрути

11 ноября 2018 г., 14:51:00   1259   0

Черкаські перевізники не вийшли на маршрути

У Черкасах перевізники влаштували страйк та не вийшли на маршрути. Про це повідомила заступниця міського голови Людмила Бордунос.

Причиною страйку стала низька вартість проїзду, адже перевізники вже давно вимагають від місцевої влади збільшити ціну на проїзд.

"Неофіційно, тобто без відповідного офіційного звернення, перевізники оголосили про зупинку перевезень громадським маршрутним транспортом. Страйк пов’язаний з непідняттям вартості проїзду", − повідомила у соцмережі заступниця мера.

Вона також зазначила, що у зв’язку з цим на лініях планується збільшення кількості тролейбусів та попросила мешканців заздалегідь панувати виїзд.

У свою чергу, на сторінці у Facebook представник громадської ради при КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироненко повідомив, що наразі кількість тролейбусів залишається стандартною і додаткові на маршрути н вийшли.

"Поки що їх на вулицях міста не видно, тролейбуси курсують все тим же режимом вихідного дня. Можливо до обід ситуація трохи покращиться і на вулиці вийде додатковий транспорт. А тим часом закликаємо мешканців без потреби не користуватися громадським транспортом даючи можливість дістатися людям на роботу і по важливим справах", − повідомив Валерій Мироненко.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте