Корбан не хоче щоб дніпряни знали про його зв’язки з підрядниками на освоєння бюджетних коштів

17 ноября 2018 г., 16:49:00   832   0

Корбан не хоче щоб дніпряни знали про його зв’язки з підрядниками на освоєння бюджетних коштів

У Дніпрі пройшло перше судове засідання у справі про захист "честі й гідності", де радник міського голови Дніпра Геннадій Корбан позивається до ГО "Громадський контроль". 

Про це на своїй сторінці у Facebook розоповів голова громадської організації Артем Романюков, передає Дніпроград.

Приводом стало розслідування Громадського Контролю, в якому розкриті зв’язки ряду компаній, які отримали контракти на ремонт доріг в Дніпрі, з близьким другом і радником міського голови Дніпра.  Факти, отримані з відкритих реєстрів, на думку юристів, що представляють інтереси Корбана, завдають шкоди його честі і ділової репутації.

В ході засідання адвокат Василь Підлужній вніс клопотання про відмову в задоволенні позову. Також було заявлено про відсутність відповідних повноважень у представника, який подавав позовну заяву

Для того, щоб сторона позивача могла ознайомитися із зазначеними документами, суд оголосив перерву і призначив наступне засідання на 11 грудня.

"Ми готові до судового процесу і готові відстоювати своє право публікувати фактичну інформацію з відкритих джерел", - підкреслює Артем Романюків, голова Громадського Контролю.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте