“Мама просто лягла спати”: На Донеччині чоловік забив дружину до смерті на очах у маленької доньки

24 ноября 2018 г., 19:06:00   1279   0

“Мама просто лягла спати”: На Донеччині чоловік забив дружину до смерті на очах у маленької доньки

У Донецькій області поліцейські затримали чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство своєї дружини та, залишивши малолітню дитину разом з мертвою матір’ю, пішов з дому.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання виявлено труп 34-річної мешканки з ознаками насильницької смерті, – повідомляє поліція Донеччини.

Під час перевірки попередньо встановлено, що напередодні ввечері під час спільного вживання алкогольних напоїв між подружжям на ґрунті ревнощів виникла сварка. Розлючений 30-річний чоловік почав бити свою дружину, від отриманих травм вона померла на місці. Побачивши це, зловмисник накрив її тіло ковдрою та пішов з будинку, сказавши 7–річній доньці, що її мама лягла спати.

Маленька дитина до самого ранку знаходилася в оселі з трупом, поки потерпілу не виявили родичі. Наразі зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник вже раніше притягувався до відповідальності та близько півроку тому звільнився з місць позбавлення волі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте