«Україна – єдина причина, чому я скасував зустріч з Путіним», – Трамп

30 ноября 2018 г., 23:24:00   1167   0

«Україна – єдина причина, чому я скасував зустріч з Путіним», – Трамп

Президент США Дональд Трамп в п’ятницю заявив, що недавні воєнні дії Росії проти України були «єдиною причиною», він вирішив відмовитися від запланованої зустрічі з президентом Росії Владіміром Путіним на саміті G20 у Буенос-Айресі.

У коментарях журналістам Трамп відкинув припущення про те, що зустріч було скасовано через розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Москви в президентські вибори в 2016 році в США, інформує Mind.

«Нам не подобається, що трапилося в Україні, ми незадоволені тим, що сталося», – сказав Трамп під час зустрічі з прем’єр-міністром Японії Сіндзо Абе, маючи на увазі захоплення Росією українських кораблів і їх екіпажів 25 листопада.

«Зважаючи на те, що відбувалося з кораблями і матросами, це була єдина причина скасування зустрічі з Путіним», – заявив Трамп.

Запланована зустріч американського лідера з Путіним була однією з найбільш очікуваних подій на світовому саміті в Аргентині, який почався ввечері в п’ятницю, але Трамп напередодні раптово оголосив, що не буде зустрічатися з російським лідером.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила в четвер, що це рішення було прийнято вже на борту ВВС 1 на шляху в Аргентину, після того, як Трамп обговорив ситуацію в Україні з командою національної безпеки.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте