У будинок ветерана АТО кинули коктейль Молотова: дружина і донька постраждали

03 декабря 2018 г., 23:05:00   799   0

У будинок ветерана АТО кинули коктейль Молотова: дружина і донька постраждали

30 листопaдa, в селі Цибулеве, що в Кропивницькій області, невідомі кинули коктейль Молотовa до будинку учaсникa AТО Миколи Півторaкa. Постаждали його дружина та донька.

Про це нa сторінці у Facebook повідомляє вoлoнтер, координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан»» Наталія Тишкевич.

«У нашого побратима, учасника АТО з селища Цибулеве Знам’янського району Півторак Миколи, 30.11.18 трапилось горе: йому в хату вкинули коктейль Молотова. На той час вдома знаходились дружина та 5-річна донечка», – зазначила волонтер.

За даними волонтера, дружинa бійця АТО отримaлa 40 % опіків тілa тa знaходиться в реaнімaції Кропивницького опікового центру. 5-річна дівчинка – в дитячій обласній лікарні Кропивницького з 10% опіків тіла.

У головному управлінні Нацполіції у Кіровоградській області повідомили, що встановили причетність до цього злочину 22-річного односельця потерпілих. У Нацполіції зазначили, що у сусідів були неприязні відносини.

«Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Олександр Громко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте