Борис Беспалий: «Порохоботи, на коліна!»

05 декабря 2018 г., 23:44:00   1683   0

Борис Беспалий: «Порохоботи, на коліна!»

З повагою до права кожного агітувати за кого душа просить. Та якось трапилось так, що той, хто у 2010-му агітував проти Ю. Тимошенко, став поплічником Януковича, янучаром. Тож і зараз: хто виробляє чи поширює компромат на Ю. Тимошенко є отруйним порохоботом. Їм - назва посту.

1. «Славних прадідів великих правнуки погані»?

Побутує думка, що сучасні негаразди гніздяться у деформації нашої історичної пам’яті. Інколи, буває, заносить, але хід думки здається слушним. Відомо чимало випадків, коли частина (чи й більшість) поневоленої нації не схвалювала національно-визвольний рух, боротьбу за державну незалежність. Але де ще борці за це офіційно вважались зрадниками, а значна частина населення вважає так і досі?

Звісно, тут - сторіччя російського царату, більшовики, там - султан турецький, цісар австрійський, магнати польські - було з чого мозкам понівечитись. Уклін предкам, що взагалі пронесли національну історичну пам’ять через лихоліття. Хоч урізану.

Зате ми вже передамо нащадкам свою бувальщину у всій повноті і правді!

2. Чи не привидівся, часом, суддя Кірєєв?

У 2010-му окупант не вдерся, та ставленика свого на престол пропхав. Очолила національний спротив і об’єднану опозицію Ю. Тимошенко, стала путінським політв’язнем. 
Не наводжу подробиці, деталі, посилання принципово. Я ж якраз і пишу про те: чому треба доказувати загальновідоме, що було на нашій пам’яті кілька літ тому? Що молодші школярі мають знати.

А чим рясніє сьогодні інформпростір: словами подяки чи підозрами і звинуваченнями ЮВТ у змові з ворогом? Одні безсоромно фальшують, інші терпляче спостерігають паплюження і плюндрування новітньої історії. Яку історичну пам’ять закладаємо нашим дітям? Як сміємо, хоч подумки, корити тих, хто колись піддався шаленому ідеологічному тиску, під розстрільний акомпанемент?

3. Чи укладала Тимошенко пакт «Молотова - Ріббентропа?»

Порохоботи то звинувачують, то натякують: Тимошенко у змові з Путіним. В цьому разі необхідним таємним додатком мав би бути вирок на 7 років тюрми, плюс пожиттєва політична дискваліфікація через судимість.

А необхідним висновком є: той хто виготовляє про людину, яка не словом, а ділом ВЖЕ довела вірність Україні, плітки про змову з ворогом - ворожий поплічник. А тим, хто поширює і лайкає маячню про проросійську Тимошенко, кремлівських агентів шукати не довго: підійди до дзеркала і скажи: ах ти ж мурло путінське!

4. «Ви підозрюєтесь у тому, що ви підозрілі!»

Чого вони так оскаженіли саме проти Юлії? Бо після перемоги у неї руки будуть розв’язані, їй бумеранг не грозить! Вона вже витримала найпереконливішу з перевірок - перевірку ворогів.

Чого стільки гадвидаву проти неї запустили? Бо справжнього компромату немає! Кучма з почтом шукав. Не нашукав. Ющенко шукав. Не нашукав. Путін з Януковичем і Манафортом шукали. Не нашукали. Порошенко з порохобатими і доброхотами риють. Не нарили.

Інкримінують курям на потіху: офіційні протокольні фотографії, і, назворот, - неофіційні, дорадчі висловлювання. І жодної, не те що злочинної, безчесної дії, жодного негідного вчинку, жодної украденої копійки!

Подякуємо ж їм, шустрили, світ облазили недаремно, якої роботи нас позбавили! Після них народний контроль зайвий, моніторинг - викинуті гроші. Не тратьте більше сил, куме Путін з кумом Медведчуком! Розслабтесь, куме Порошенко з кумом Луценком. А спускайтесь прямісінько на ... А чи є їм ще куди спускатись?

Порохоботи - на коліна! Виборці - до виборчих скриньок, ЗА народного президента Юлію Тимошенко!

Борис БЕСПАЛИЙ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте