Рентген показав перелом: на Закарпатті лікарі травмували новонародженого під час пологів

06 декабря 2018 г., 18:14:00   781   0

Рентген показав перелом: на Закарпатті лікарі травмували новонародженого під час пологів

У понедiлок через 2 години пiсля кесарового розтину, родичi породiллi помiтили, що новонароджена не рухає однiєю нiжкою.

Рентген показав перелом. Сестра породiллi розповiдає, що спочатку була пiдозра на дитячого лiкаря, яка оглядала дитину.

В свою чергу лiкар зробила все, що могла, поставила бандаж i вiдправила на рентген. Мама, яка вiдiйшла вiд наркозу, почула нехорошу звiстку та вiд переляку ледь не зомлiла.

Дитина у реанiмацiї. Вона до сих пiр її не бачила, пише Голос Карпат.  Завідувач пологового відділення райлікарні, де народжувала жінка пояснює: “Марина потрапила на світанку. Дитина в утробі розташовувалась неправильно, тому природні пологи були б ризикованими. Їй порекомендували кесарев розтин. Пояснили, що затруднене виведення ніжок […]”. В обласній дитячій лікарні, де зараз виходжують немовля, стверджують, що травма вроджена. На ніжці спеціальний бандаж, малюк у кювезі.

Наразі проходить службове розслідування, до якої долучиться Обласне управління охорони здоров’я. Вона має визначити чи є вина лікаря у травмуванні дитини. Лікар, який приймав пологи не відсторонений. Батьки поки не закінчиться перевірка до поліції заяву не писали.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте