Огляд блогосфери від UAINFO. 12 грудня 2018

12 декабря 2018 г., 21:00:00   1277   0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 грудня


Річ не лише в Путіні: причини й урок французьких заворушень для України


Не маю найменших сумнівів у тому, що російські спецслужби та пропагандисти лізуть у будь-яку щілину, щоби тільки розхитати стабільність у ворожому демократичному світі. Але аж ніяк не тільки вони створюють проблеми Заходові. Головні власні проблеми Захід створює собі сам. І вважати, що за всіма кризами та протестами стоїть Путін – це значить уподібнюватися Путінові, впевненому, що за всіма Майданами і революціями стоїть Держдеп. Реформи французької економіки назріли й перезріли, країна неухильно наближається до межі.


Конгрес США одностайно визнав Голодомор геноцидом українців



Палата представників Конгресу США одностайним рішенням ухвалила резолюцію, у якій Голодомор 1932-1933 рр. визнається геноцидом українського народу. Таким чином на сьогодні обидві палати Конгресу США ухвалили рішення, в яких Голодомор визнано геноцидом українського народу. Як і аналогічна резолюція, що її 3 жовтня ухвалив Сенат США, документ також засуджує систематичні порушення прав людини, зокрема права на самовизначення та свободу слова, вчинені радянським урядом проти українського народу.


Україна має бути не покращеною Росією, а її європейською антитезою – Портников


Одні хочуть, щоб у нас була вільна, демократична й некорумпована країна, а якою мовою тут говоритимуть, яких героїв шануватимуть, про яку історію пам'ятатимуть – "какая разница, лишь бы нам было хорошо". Така собі покращена Росія без Путіна. Інші – щоби тут була Україна для "справжніх" українців, патріотична, з мовою та історією, але без європейських цінностей, без справжньої демократії, без поваги до прав меншин. Така собі покращена Росія зі своїм Путіним – але українською мовою.


Як у селі Широкому Запорізької області виробляють літаки та навчають майбутніх пілотів


Американський приклад справжнього стратегічного партнерства


Палата представників Конгресу США прийняла одразу три резолюції. У першій – Голодомор 1932-33 років в Україні визнано геноцидом українського народу. Друга резолюція спрямована проти завершення будівництва російського газопроводу "Північний потік-2". Третя резолюція засуджує військову агресію, вчинену РФ проти Української держави у Керченській протоці. Надзвичайно потужний і вчасний вияв підтримки України та солідарності з українським народом проти агресивних дій Росії.


КГБ у Празі. Досі?


Я ніде не бачив такої досконалої атмосфери свята, як в Дрездені – вчений. ФОТО


Можливо, німці детально вивчили всі механізми появи атмосфери затишку та свята. Можливо, сотні років поспіль вони терпляче викорінювали всі помилки та недоліки. Одначе їм вдалося: свято Made in Germany – таке само якісне, як німецькі автомобілі, всіляка механіка та прилади. Тому, якщо у Вас є змога на новорічні свята гайнути в той же Дрезден, – не баріться. Публічні ковзанки, прикрашені ялинки, затишні і недорогі (відносно того ж Парижа чи Копенгагена) кафе і кав'ярні, неймовірні різдвяні ярмарки не з китайським (!!!) крамом створять Вам справжню атмосферу Різдва.



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте