Міськголова Одеси Труханов штовхнув журналіста і не дав поставити питання

27 декабря 2018 г., 19:05:00   1239   0

Міськголова Одеси Труханов штовхнув журналіста і не дав поставити питання

Міський голова Одеси Геннадій Труханов відштовхнув кореспондента «Радіо Свобода», коли залишав брифінг — після цього журналіста відтягали охоронці Труханова. Інцидент стався 27 грудня після засідання суду, в рамках якого Труханова й інших посадових осіб обвинувачують у привласненні 185 млн грн бюджетних коштів.

Після закінчення засідання, де колегія суддів визначалася із порядком слухання справи, Геннадій Труханов давав традиційний брифінг для ЗМІ.

Коли запитання міському голові почав ставити кореспондент «Радіо Свобода» Михайло Штекель, політик підійшов до нього і, не вислухавши запитання, заявив, що «вже закінчив».

Кореспондент намагався все ж таки поставити запитання, однак Труханов взяв журналіста за плече і відштовхнув.

Потім журналіста відтягнули в сторону невідомі особи, які за даними «Радіо Свобода», «часто супроводжують міського голову на ці судові засідання». Ймовірно, це охоронці Труханова.

Після того, як кореспондента відтягнули, до місця інциденту прибули правоохоронці. Вони відтягали журналіста від невідомих осіб, кажучи, що той «нібито хоче побитися із міським головою».

 

У Національній спілці журналістів України заявили, що в даному випадку йдеться про перешкоджання законній діяльності журналіста.

«Обставини такого перешкоджання зафіксовані на відео журналіста «Радіо Свобода» Михайла Штекеля. Окремої оцінки заслуговують сумнівні дії з боку представників державних правоохоронних органів, які, по суті, також не здійснили належних заходів із захисту журналіста», — заявив адвокат, правозахисник і секретар НСЖУ Валерій Макеєв.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте