Сергій Семочко йде в політику з Миколою Маломужем

09 января 2019 г., 19:48:00   728   0

Сергій Семочко йде в політику з Миколою Маломужем

Новий рік та старт президентських перегонів в Україні приносить все більше цікавих новин.

Читачі пам’ятають "харизматичного" розвідника з телеканалу "ZIK", який з телесуфлера намагався виправдатись за російське громадянство своїх дітей і дружини, бізнес в окупованому Криму і нерухомість на декілька мільйонів доларів. Так-так, генерала Сергія Семочка, який за версією незалежних журналістів "BIHUS.info" став "шпійоном року". Про це повідомляє Hyser

За нашою інформацією, зважаючи на перспективу звільнення, цей герой "невидимого фронту" вирішив забронювати місце в прохідній частині списку однієї з політичних партій, щоб отримати депутатську недоторканість з осені 2019 року. Але, як і у випадку з провальним інтерв’ю телеканалу "ZIK", вчинки Сергія Семочка викликають подив і примушують замислитись у його адекватності. В якості політичного партнера та маріонетки він обрав Миколу Маломужа з його "Народними зборами України". Саме того "потішного генерала армії України", який дає інтерв’ю у сімейних трусах і з його слів має "агентуру" по всьому світу: від Чукотки до Нової Зеландії. 

Це йому македонські політологи доповідають останню інформацію, здобуту з-під столу Путіна. 

 

Але тепер серйозно. Сергій Семочко витягнув з банківської комірки (чи трилітрової банки) 100 тисяч американських доларів і "вклав їх" у Миколу Маломужа. Наразі вказана сума має піти на так звану "президентську заставу", що дозволить Миколі Григоровичу прийняти участь у чергових виборах.

Посередником при передачі коштів виступив Ігор Прокопович Разінков. Це досить цікавий персонаж – раніше він носив портфель за Маломужем і відкривав йому дверцята машини. За це останній призначив його керівником апарату Голови Служби зовнішньої розвідки України, а потім і заступником Голови. 

Ігор Прокопович навіть встиг стати генералом розвідки, ні дня не займаючись розвідувальною діяльністю. Наразі Разінков почав отримувати фінансові ін’єкції від Семочко та фактично перетворився на його "духовного наставника в СЗРУ". Слід зазначити, що саме пан Разінков писав сценарій виступу Сергія Семочка на телеканалі "ZIK".

Тепер, за домовленістю з Сергієм Семочко, Ігор Разінков має очолити передвиборний штаб Миколи Григоровича Маломужа і слідкувати за "цільовим витрачанням коштів". Старожили розвідки знають, що Микола Григорович дуже падкий на легкі гроші…

І все ніби добре! Але "помилкою резидента" було довіряти серйозні справи не серйозним людям. Ігор Прокопович одразу ж побіг передавати гроші Маломужу в їх улюблений ресторан "Корона" по вулиці Пилипа Орлика, 6 (до уваги фанатів розвідника у трусах: заходьте туди щодня об 11 і зможете взяти автограф у легенди стриптизу).

При цьому, перший політичний транш Семочка у сумі 100 тисяч доларів був транспортований у пакетику з червоними оленями (конспірація понад усе). 

Фотозвіт епохальної зустрічі надаємо на розсуд шановної публіки. 

 

Ігор Прокопович Разінков – кур’єрська доставка "оленів" політикам

Маломуж приймає вітання від нового партнера – С.Семочка 

 

Вам привіт від Семочка 

 Шедевральний "Поцілунок з оленями" у виконанні Маломужа і Разінкова. 

Очікуємо на креативну програму від політичного тандему Семочко-Маломуж, та їх вірного помічника Разінкова. Тож "цікавинки" у новому політичному сезоні нам гарантовано!

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте