У сина Шуфрича хочуть відсудити за розбитий «бентлі» 2 мільйони гривень

04 февраля 2019 г., 22:38:00   1535   0

У сина Шуфрича хочуть відсудити за розбитий «бентлі» 2 мільйони гривень

Власник Bentley Continental GT, на якому син Шуфрича Нестор збив чоловіка в центрі Києва, вимагає через суд гроші за автомобіль.

Збиток перевищив 2 мільйони

Позивач (підприємець Антон Розов) пояснює, що відновлювальний ремонт та відшкодування матеріального збитку, заподіяного автомобілю внаслідок аварії, яка сталася 26 серпня 2017 року, обійдуться у 2 млн 118 тис. 938 грн.

Засідання відбудеться 18 лютого в Шевченківському райсуді Києва, повідомляє портал «Судова влада України».

27 серпня 2017 року Шуфрич-молодший збив на пішохідному переході чоловіка. Це сталося в центрі Києва, на вул. Шота Руставелі. Син нардепа їхав на автомобілі марки Bentley.

«Він був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A, на парковці клубу «FreeДом», – повідомила тоді прес-служба нардепа.

І ДТП нібито сталася, коли Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

У грудні син Шуфрича отримав рік умовно. Потерпілий – Олексій Мельниченко – отримав у ДТП травми, які класифікували як тяжкі тілесні ушкодження. За чотири місяці потерпілий переніс кілька операцій, у тому числі на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс.

«Між сторонами було укладено мирову угоду, за якою Олексію виплатили моральний і матеріальний збиток у розмірі 1 млн грн», – написав тоді адвокат потерпілого В’ячеслав Лисенко.

У день аварії власник Bentley Антон Розов розповів журналістам, що машину для зйомок надав Шуфричу на дружніх засадах. На питання, чи вимагатиме компенсації за пошкодження, відповів, що розраховує на порядність сина нардепа.

«Порядні люди відповідають за свої вчинки, непорядні – не відповідають. Тому час покаже», – сказав тоді підприємець.

До речі, кліп з автомобілем репера Pabl.A вийшов у 2017 році. За сюжетом головний герой потрапляє в «мажорну ДТП». Хлопець, схожий на Шуфрича-молодшого, зʼявляється у декількох кадрах. Він – поруч з водієм, на передньому сидінні автомобіля.

Адвокати просять не спекулювати на смерті

Не все просто й у старшого сина Шуфрича – Олександра.

Навесні 2018 року він дав прес-конференцію, на якій поскаржився на те, що його побили. Одним з опонентів виявився боєць Нацгвардії, який розповідає, що син нардепа спровокував конфлікт.

Зараз Олександр знову роздає інтерв’ю проросійським ЗМІ. Привід – вбивство в Києві учасника АТО та співробітника Управління держохорони Василя Хмелюка. Його в ніч на 3 січня кулаком у голову вдарив боксер-важкоатлет Петро Очеретяний. У загиблому син Шуфрича упізнав людину, «яка дуже схожа на нападника».

Хоча адвокати вдови Василя Хмелюка запевняють: він не брав участі в справі про напад на сина народного депутата Нестора Шуфрича Олександра.

«У кримінальному провадженні №12018100090005242 Хмелюк не виступав учасником, і жодних процесуальних документів, що свідчили б про його причетність до цієї справи, адвокатами EQUITY також не виявлено. Інформація, яка зараз розповсюджується в ЗМІ, є лише додатковим способом впливу на громадську думку, до якого більш за все вдалися адвокати Петра Очеретяного з метою паплюження чесного ім’я пана Хмелюка»,– повідомляється на сайті юридичної компанії.

Там звернули увагу на дуже важливу деталь: одного із захисників підозрюваного, адвоката Костянтина Довбню, можна побачити серед так званих друзів Шуфрича.

«Вони також фігурують у справі щодо нападу. Припускаємо, що це черговий тактичний хід сторони захисту підозрюваного задля компроментування репутації Василя Хмелюка, а не простий збіг. QUITY закликає журналістів не розповсюджувати недостовірну інформацію та тільки справедливо і професійно висвітлювати події, які зараз відбуваються у справі щодо вбивства Василя Хмелюка, співробітника УДО, учасника бойових дій та батька малолітнього сина», – просять адвокати.

Земля в Козині

Нардеп від Опоблоку Нестор Шуфрич активно підтримує кандидата в президенти Юрія Бойка. Нещодавно він виступав на з’їзді опозиціонерів та обіцяв «реінтегрувати Донбас, тому що щиро любить Україну».

Джерела в оточенні політика повідомили нам, що Нестор Шуфрич намагається відгородитися від конфліктів.

«Він створює образ миротворця. Тому згадувань про себе чи членів своєї родини в «неприємних новинах» уникає», – сказали нам колеги Шуфрича.

Але претензії до Нестора Шуфрича, схоже, є в прокуратури Київської області. Судячи з даних Реєстру судових рішень, правоохоронці намагаються повернути державі землю в елітній Конча-Заспі. Ідеться про 14 га в межах селища Козин Обухівського району Київської області. Серед прізвищ тих, у кого правоохоронці намагаються витребувати землю з чужого незаконного володіння, фігурують олігарх Олександр Онищенко, який втік з України, Нестор Шуфрич і його батько, Іван Юлійович. Справа зараз слухається в Північному апеляційному господарському суді.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте