У Мелітопольську лікарню з пральні привозили вошей

11 февраля 2019 г., 18:41:00   824   0

У Мелітопольську лікарню з пральні привозили вошей

У міськлікарні №1 Мелітополя Запорізької області привезли партію білизни з приватної пральні, яка обслуговує всі медустанови міста. У стосі наволочок і простирадл медпрацівників і пацієнтів лікарні чекав сюрприз – цілі колонії вошей.

«За словами обуреного медперсоналу, подібного не бувало ще жодного разу – навіть у часи Другої світової війни», – пишуть  місцеві сайти.

На думку медичних працівників, у приватній пральні займаються лише пранням, але не знезараженням і, звичайно ж, не прожарюванням постільної білизни. Скасовані лікарняні пральні займалися саме цим.

Однак влада міста запевняє, що комахи потрапили у пральню з лікарні.

«Згідно з угодою, укладеною з пральнею, лікарня зобов’язана проводити дезінфекцію білизни у прожарочних шафах. У день відправки білизни з першої лікарні шафа не працювала, і обробка білизни не була виконана. А підприємству, яке виконує пральні послуги, цю інформацію не довели», – пояснив  віце-мер Іван Федоров.

Місцеві ЗМІ підсумували, що вошами білизна була заражена ще в лікарні. Після чого її відправили в пральню, де, згідно з договором, просто випрали і привезли назад. І тільки тоді в простирадлах і наволочках були виявлені комахи.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте