Системі було вигідно переховувати Мангера, – адвокат

12 февраля 2019 г., 15:59:00   932   0

Системі було вигідно переховувати Мангера, – адвокат

Генпрокурор Юрій Луценко дуже вдало анонсує справи. Це дає йому можливість постійно перебувати в інформаційному полі. Однак саме завдяки громадськості і ЗМІ Владислав Мангер став токсичним для системи.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявилаюрист Анна Маляр.

«Системі було вигідно переховувати Мангера. Зараз він став дуже токсичним, зокрема, завдяки діяльності активістів і активізацію ЗМІ. Мангера нарешті здають. З’явилася можливість оголосити йому підозру, зібрати проти нього докази тощо», – підкреслює юрист. 

Також Анна Маляр звертає увагу на роботу Генерального прокурора Юрія Луценка у цій справі.

«Генпрокурор дуже вдало анонсує справи. Це дає йому можливість постійно бути в інформаційному полі. Юрій Луценко може говорити тільки те, про що попросить прокуратура», – зазначає юрист.

Анна Маляр розповідає про те, що вісьмом особам оголосили про підозру в скоєнні злочину проти Катерини Гандзюк.

«Розслідування цього вбивства показує одне: наша «реформована» правоохоронна система поки що не може сумлінно розслідувати злочини проти власників матеріальних і владних ресурсів. Правоохоронцям щось перешкоджає. Вони не можуть вчасно зібрати докази, пред’явити підозру, неначе чекають на величезне напруження суспільства. Коли ж з’являються ризики – вони розпочинають свою роботу», – переконана експерт.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте