Наркобарони по-українському: оголошено в розшук пасічника, який збирав «конопляний мед»

12 февраля 2019 г., 19:09:00   889   0

Наркобарони по-українському: оголошено в розшук пасічника, який збирав «конопляний мед»

Поліція оголосила в розшук бджоляра з Миколаївської області, який підгодовував бджіл марихуаною. «Наркобарон» повідомляв, що такий мед смачніший, а сам він канабіс не вживав.

Пасічнику 49 років. Коноплі він вирощував між вуликами. У жовтні 2018 року поліцейські, які завітали до нього з обшуком, нарахували 30 кущів, а в будинку знайшли півкіло канабісу. Щоправда, згідно з Реєстром судових рішень кущів коноплі було 20.

Зрештою порушено кримінальну справу за статтею «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Пасічнику загрожує три роки позбавлення волі.

Зʼясувалося, що вирощування конопель між вуликами в Миколаївській області випадок не поодинокий. Так, нещодавно, 7 лютого 2019 року, поліцейські вилучили півтора кілограма канабісу в мешканця Новобузького району Миколаївської області. «Підприємцем» виявився 44-річний чоловік.

Він зберігав канабіс у ящику в майстерні, а ще 140 г склав у пакет від кави. Чоловік стверджував, що не вживав наркотичні речовини, а підгодовував ними бджіл, і запевняв: після того як бджоли поїдять канабісу, мед смакує краще.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте