HBO опублікував перші кадри серіалу про Чорнобиль. ФОТО

12 февраля 2019 г., 20:51:00   1458   0

Чорнобиль – п'яти серійний мінісеріал, створений спільно телеканалами HBO і Sky, розповідає історію аварії на Чорнобильській атомній електростанції у 1986 році.


Прем'єра серіалу відбудеться в травні цього року. Головні ролі в ньому грають номінант премії Еммі Джаред Харріс (Корона, Божевільні), Стеллан Скарсгорд (Меланхолія, Розумниця Уілл Хантінг) і номінант Оскар Емілі Уотсон (Хіларі і Джекі, Розсікаючи хвилі).


Читайте також: 15 лучших фильмов и один сериал с Кевином Костнером. ВИДЕО


Джаред Харріс виконує роль Валерія Легасова, провідного радянського фізика-ядерника. У складі команди реагування він одним з перших усвідомив масштаби катастрофи. Стеллан Скарсгард грає радянського віце-прем'єра Бориса Щербину, якого Кремль призначає керувати урядовою комісією з питань Чорнобиля в перші години після аварії. Емілі Уотсон – Уляну Хомюк, радянського фізика-ядерника, яка намагається зрозуміти, що призвело до чорнобильської катастрофи.


Джаред Харріс в ролі фізика-ядерника Валерія Легасова 


Стеллан Скарсгард в ролі віце-прем'єра Бориса Щербини


Емілі Уотсон в ролі фізика-ядерника Уляни Хомюк


Читайте також: 5 лучших фильмов и сериалов с Дженнифер Энистон. ВИДЕО


Автор сценарію і виконавчий продюсер серіалу Чорнобиль – Крейг Мейзін (Білосніжка і мисливець 2), режисер Юхан Ренк (Пуститится берега).


Нагадуємо, що 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції в Україні стався потужний вибух, в результаті якого радіоактивна хмара накрила Білорусь, Росію, Україну, а також Скандинавію і Західну Європу.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте