Вакарчук заявив, що готовий проголосувати за кандидата, який виконає кілька вимог

16 февраля 2019 г., 18:58:00   1184   0

Вакарчук заявив, що публічно не підтримуватиме жодного кандидата, але готовий голосувати за кандидата, який: 1) візьме участь у прямих теледебатах у прямому ефірі без суфлера, 2) назве членів своєї команди, яких він призначить на посади голови МЗС, НБУ, Міноборони, Генерального штабу, ГПУ, СБУ, Розвідки, 3) продемонструє на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому.


По-перше, дивує що така прогресивна людина як Вакарчук звузив критерії щодо вибору на президентських виборах. Мова не тільки про відсутність вимог щодо політичної програми, але навіть нема критерію реагування на заклик громадськості щодо оприлюднення фінансової інформації про кампанії кандидатів, антикорупційний порядок денний та порядок денний правосуддя. А є ще критерії підходу щодо вирішення проблем війни та загроз демократії.


Читайте також: Вакарчук решился на собственную предвыборную кампанию


По-друге, критерії Вакарчука стійко навіюють на думку, що він у непрямий спосіб сприяє Гриценку та Садовому. Бо саме Гриценко найактивніше представляє конкретних осіб на конкретні посади (Апаршин на Міністра оборони, Олександр Савченко на голову НБУ та Трепак на голову СБУ). Саме Садовий першим звернувся до опонента, Гриценка, щодо проведення президентських дебатів, які вони вже між собою успішно провели.


Складно оцінювати Гриценка на предмет виконання його публічних обіцянок, бо крім специфічної посади міністра оборони в нього не було ширших посад, а ось для Садового третій критерій є проблемнішим, адже в процесі управлінням великим містом складніше виконувати власні обіцянки. Деякі дослідження, зокрема, Слово і діло, свідчать, що серед мерів міст Садовий один з найгірших за виконанням обіцянок.


Читайте також: Від такої дивної лінії поведінки Садового страждає Гриценко, а виграє влада – експерт


Нестратегічність мислення гуляє демократично-опозиційним табором. Домовитись про коаліцію не можуть, публічно заявити про підтримку один одного не можуть. Говорять про існування коаліції на парламентські вибори, але вже непублічно створюють нові рухи на базі «Єврооптимістів». Гірше аніж йти різними колонами на президентські вибори є такий самий похід на парламентські.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте