Правосуддя для хабарників ДАБІ? – Ні, не чули!

04 марта 2019 г., 17:32:00   1456   0

Правосуддя для хабарників ДАБІ? – Ні, не чули!

27 лютого 2019 року Апеляційний суд Києва мав розглянути скаргу про відсторонення  від посади керівника ДАБІ Херсонщини – Сергія Циклінського, якого 16 листопада 2019 року затримали на хабарі у 4500 доларів.  

Однак спритний Циклінський провернув усе так, що суд переніс засідання на 6 березня 2019 року.

Нагадаємо, Циклінський разом зі своїм спільником-корупціонером Василем Вакуленком, головним інспектором будівельного нагляду Управління ДАБІ у Херсонській області, погоріли на хабарі . Дивує те, що  Циклінський – чиновник на стільки нахабний, що як тільки його перевели на цю керівну посаду, він одразу приступив до будівельних махінацій. (Не варто забувати, що призначення Циклінського відбулося з легкої подачі екс-очільника ДАБІ Олексія Кудрявцева, з яким пов’язанні корупційні схеми, що він розвів у системі архібудконтролю).

Після затримання Циклінському відразу оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Крім того, відсторонили від посади.

11 січня 2019 року Шевченківський райсуд Києва подовжив термін відсторонення від посад.

Але вже 30 січня дивним чином суд виніс нову ухвалу, якою скасував рішення про відсторонення хабарників від займаних ним посад. І це дало можливість Циклінському й Вакуленку повернутися до своїх теплих крісел в ДАБІ Херсонщини.

Розгляд апеляційної скарги, яку подали прокурори ГПУ на це рішення суду, мав відбутися 27 лютого 2019 року однак суд переніс засідання на 6 березня 2019 року.

Допоки корумповані судді будуть покривати корумпованих чиновників? Чому, замість того, щоб піти за грати, чиновники гордо відправились на свої робочі місця і продовжують розводити свої брудні схеми в системі ДАБІ? Відповідей на ці запитання, на жаль, немає. Але сподіваємося, що прокуратура  таки доб’ється справедливого покарання для злочинців Циклінського і Вакуленка.

Автор: Максим Сергієнко

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте