Суд взяв під домашній арешт кума Продана

05 марта 2019 г., 22:02:00   1056   0

Суд взяв під домашній арешт кума Продана

4 березня слідчим суддею Солом’янського районного суду м. Києва обрано запобіжний захід куму колишнього виконувача обов’язків Голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана, підозрюваному у легалізації майна, отриманого злочинним шляхом другом-високопосадовцем.

Суд частково задовольнив клопотання прокурора САП та обрав для Максима Павицького запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, – повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Зауважимо, Максиму Павицькому повідомлено про підозру у вчиненні правочинів із коштами у сумі понад 89 млн гривень, що були одержані внаслідок незаконного збагачення виконувача обов’язків Голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана.

За вказані кошти підозрюваним для свого товариша-високопосадовця було придбано зокрема 2 квартири у новобудові ЖК «Французький квартал» вартістю 6,7 млн гривень, два будинки в Турецькій Республіці вартістю 78 млн гривень, три автомобілі, з яких один Mercedes-benz GLE та два Toyota Land Cruiser, загальною вартістю 3,4 млн гривень та будинок під Києвом.

За ч. 3 ст. 209 КК України, яка інкримінується Максиму Павицькому, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте