На Волині військові назвали “політтехнологічним лайном” вплутування їх у провокації

14 марта 2019 г., 20:55:00   821   0

На Волині військові назвали “політтехнологічним лайном” вплутування їх у провокації

14 окрема механізована бригада офіційно прокоментувала події, які відбуваються на Волині і пов’язані з використанням імені бригади та пам’яті про загиблих героїв у політичних провокаціях. Так, у бригаді назвали такі процеси “мерзотним політиканством”.

“Ми, бійці та ветерани 14-ї омбр, що є правонаступницею 51-ї бригади, з місцем дислокації у Володимирі-Волинському, глибоко обурені намаганнями втягнути нас та славне ім’я наших загиблих побратимів у мерзотне політиканство.

Використання нашого імені у політтехнологічному лайні вважаємо ницим, і не достойним честі солдата та офіцера української армії”, — повідомляють військові. Також вони заявили, що “інцидент з банером — це чергове намагання нечесних і продажних політиків збити приціл українському воїну і суспільству, підмінити пріоритети і розуміння того, хто є справжнім ворогом для України”. Військовослужбовці наголосили, що “у 2014 році на полі під Волновахою їх розстрілювали та вбивали не президент чи влада”.

“Нас знищували добре вишколена, агресивна і нещадна армія Російської Федерації та її українські колаборанти. І особливо прикро, що наших загиблих побратимів вбивають знову. І роблять це брудні політикани плакатними фарбами, закупленими, можливо, за мерзенні гроші нашого головного ворога — нинішньої російської влади. Наш приціл виставлений чітко, свого ворога ми знаємо і вміємо боронити від нього Україну. А куди ціляться псевдоукраїнські політикани? Знову в серце згорьованим матерям загиблих українських солдатів?”, — йдеться у повідомленні, яке завершується словами: “Честь маємо!”. 


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте