Зеленський не політик, а технологія, – Забужко

05 апреля 2019 г., 22:37:00   1074   0

Зеленський не політик, а технологія, – Забужко

Міркуючи про те чому настільки різні люди підтримали одіозного медіа-персонажа, відома письменниця Оксана Забужко висловила твердження, що Володимир Зеленський не є політиком у традиційному «політологічному» сенсі із програмою чи гаслами орієнтованими на конкретний сегмент виборців. Він є «розкручена» медіатехнологія.

Про це письменниця написала у себе на Facebook.

«Тут не місце цю технологію аналізувати, скористаюсь для зручности метафорою з історії фотографії: спершу виготовляється (не за один рік!) полотняний задник з відповідним малюнком і вирізаним отвором для голови (“владу геть”-“треба міняти систему”-“нічого не міняється” – “Порошенко, де зміни?” – “хто завгодно, тільки не Порошенко”- “потрібні нові обличчя”-“нові обличчя”-“нові обличчя”…) – і нарешті, коли всі вже зневірились у можливості появи отих “нових облич”, ув отвір – гульк! – встромляється обличчя, добре знайоме з телевізора: нове в політиці, зате з кредитом “емоційного позитиву” (пов’язане з приємними емоціями – сміх, відпочинок, “тобі личить моє кохання”…), і каже: ку-ку, оце ж і я, викликали?» 

«Тож ЄДИНЕ, що можна наразі впевнено сказати про “виборців Зеленського”, – підсумовує письменниця, – що це люди, які піддалися на технологію “Зеленський”. Ці люди можуть бути дуже різні – за віком, за освітнім чи майновим цензом, ба навіть – авжеж! – за політичними переконаннями, – спільною для них усіх є хіба що т.зв. “суґестивна нестійкість” (висока піддатливість емоційним впливам і зовнішній локус контролю)».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте