Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно, – Аласанія

08 апреля 2019 г., 23:55:00   1421   0

Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно, – Аласанія

Зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата на посаду президента Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК “Олімпійський”.

Про це в коментарі “Укрінформу” повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

“Перемовини були, але результатів — ніяких. Вони (представники штабу Зеленського — ред.) пропонують своє: йдеться про те, щоб 19 ввечері провести дебати на НСК “Олімпійський”. Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат будь-чого, але не дебатів”, – зазначив Аласанія. 

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у “Суспільного” наразі не відбулося.

“Поки не було. Наше спілкування відбувається в телефонному режимі. Хоча той штаб (Зеленського – ред.) наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм телефонувати й просити про це. Бо “Суспільне” виступає як майданчик, щоб звести штаби кандидатів у президенти”, – сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовника передбачено 5,7 млн грн.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте