Міжнародний рух за звільнення Криму чекає від кандидатів у президенти позиції з кримських питань

10 апреля 2019 г., 19:26:00   1369   0

Міжнародний рух за звільнення Криму чекає від кандидатів у президенти позиції з кримських питань

Міжнародний рух за звільнення Криму і солідарність з кримськотатарським народом #LIBERATECRIMEA відправило питання, що стосуються Криму, в штаби кандидатів у президенти України. За тиждень очікують відповідь від кандидатів.

Про це заявив голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв, передає Центр журналістських розслідувань.

«Ми публічно звернулися до кандидатів у президенти. Завтра (11 квітня - ред.) ми відправляємо офіційні листи в штаби кандидатів у президенти, де будуть записані питання, і ми в листі позначимо, що просимо до 18 числа відреагувати. Крім того, 11 квітня в соцмережах, в інтернеті буде запущений відеоролик, який буде протягом цього часу системно нагадувати про ці питання», - розповів Барієв.

Частину відповідей кандидати можуть надати і під час прямого ефіру на дебатах 19 квітня.

Питання стосуються деокупації Криму, законів про колабораціонізм, політичних в’язнів і про скасування вільної економічної зони Крим.

Члени міжнародного руху підняли питання про договори з РФ про спільне користування Азовським морем і про реалізацію колективних прав кримських татар як корінного народу України.

Якщо кандидати не нададуть до виборів відповідей, представники руху пообіцяли проводити публічні акції під Адміністрацією Президента.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте