Медійники закликали Зеленського і Порошенка прийти на дебати 19 квітня

10 апреля 2019 г., 22:29:00   732   0

Медійники закликали Зеленського і Порошенка прийти на дебати 19 квітня

Представники українських медіаорганізацій закликали кандидатів, які вийшли до другого туру президентських виборів, взяти участь у теледебатах 19 квітня у студії Національної суспільної телерадіокомпанії України.

«Саме такі дебати за кошти державного бюджету передбачені статтею 62 Закону «Про вибори президента України». Шоу на «Олімпійському» стадіоні ми вітаємо як одну з можливих форм агітації кандидатами. Але воно не може замінити офіційних дебатів з чітко визначеними правилами їх проведення», – йдеться в заяві, поширеній медіаорганізаціями.

«Це буде останнім шансом для кандидатів окреслити плани на майбутнє та змістовно представити власне бачення розвитку країни.

Будь-які аргументи щодо відмови участі в офіційних дебатах ми будемо вважати неприпустимими для демократичної держави», – вказано в спільному зверненні кількох організацій, серед яких Незалежна медійна рада, «Інтерньюз-Україна», «Детектор медіа», «Інститут масової інформації» та інші.

Відповідно до закону про вибори президента України, в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, 19 квітня, теледебати між кандидатами мають відбутися в студії Національної суспільної телерадіокомпанії України.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте