Росія досі не виявила бажання виконувати Мінські угоди, – Волкер

11 апреля 2019 г., 22:11:00   1638   0

Росія досі не виявила бажання виконувати Мінські угоди, – Волкер

Росія абсолютно не хоче виконувати Мінські домовленості, здатні повернути мир в Україну.

Про це заявив спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер у відеозверненні до учасників 12-го Київського безпекового форуму, повідомляє кореспондент “Укрінформу”. “На наше тверде переконання, Мінські домовленості мусять бути повною мірою реалізовані.

Досі Росія не виявила бажання зробити цього. Але ми й далі готові брати участь, готові сприяти переговорам і введенню миротворців, щоб допомогти жителям сходу України повернутися до мирного життя”, – сказав Волкер.

Він наголосив, що США прагнуть “щирих переговорів, які відновлять суверенітет і територіальну цілісність України”.

“Слід також здійснити політичні кроки в рамках Мінських угод. Україна зробила багато в цьому напрямку. І якщо вдасться створити необхідні умови безпеки, ми матимемо можливість рухатися далі”, – зауважив дипломат. “США твердо підтримують суверенітет і територіальну цілісність України”, – підсумував він. Волкер також закликав усіляко допомагати жителям східних регіонів України, які постраждали внаслідок конфлікту.

“Гуманітарне лихоліття, яке вони переживають, є одним із найгірших у нинішній Європі. І це обов’язок для нас усіх – не залишати їх осторонь. Ми бажаємо їм добра”, – зауважив спецпредставник Держдепу.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте