Виталий Цвид: “Не получил ли уже Порошенко гарантий безопасности?”

17 апреля 2019 г., 22:05:00   1505   0

Виталий Цвид: “Не получил ли уже Порошенко гарантий безопасности?”

Чи не отримав вже Порошенко гарантій безпеки? Насторожує те, що надто вже легко Петро Порошенко віддає владу.

Він чудово усвідомлює, що програш на виборах означає для нього крах – втрата не лише влади, а і, дуже вірогідно – свободи (цілий букет тяжких кримінальних статей, зокрема, державна зрада), що в свою чергу призведе до утрати всього «чесно заробленого» (аж до конфіскації майна). І тут без варіантів.

Адже, якщо навіть уявити, що нова влада (з якихось причин) особисто проти Порошенка не почне кримінального переслідування, то таких переслідувань не уникнути свинарчукам та їм подібним казнокрадам різного калібру. Буде того хотіти, чи ні, але нова влада під тиском громадськості муситиме зайнятися цією братією. І що тоді? А всі нитки тіньових схем всіляких ротердамів +, оборудок на оборонці, махінацій в енергетичній сфері, тощо тягнуться куди? Абсолютно вірно – до Порошенка. (Немає мабуть в країні такої «хлібного» містечка, куди б не вмостився Петро Олексійович). І слідчі НАБУ, Генпрокуратури швидко вийдуть на замовника і організатора багатьох економічних злочинів. Тим більше, що свинарчуки здадуть Порошенка з тельбухами.

І ось усвідомлюючи все це, Порошенко відносно спокійно віддає владу. Так, він ще бігає по телеканалах, багато бреше, поливає брудом опонента, але це все – несерйозно, в порівнянні з тим, на що він спроможний, аби утриматися на троні. То ж звідки у Порошенка така безпечність?

Ймовірно Петро Олексійович уже отримав гарантії, причому надійні, своєї недоторканості і недоторканості свого майна після президентства. І такі гарантії йому міг дати лише Захід. Звісно, шантажований самим українським президентом: або – мені гарантії, або я зірву вибори та влаштую вам «кузькіну мать» (майдан, громадянське протистояння, військове загострення і т.п.). У нього для цього є можливості і резерви (розколоте і наелектризоване взаємною ненавистю суспільство, колективний порошенко, якому є що втрачати, агресивні порохоботи, партнер Путін, який в разі чого зможе підкинути вогню на фронті, мобілізовані і перевірені під час ганьба-турів пєтіни тітушкиі т.п.). А для Заходу в Україні, де нині все більш-менш спокійно, аж ніяк не потрібно нових «гарячих точок» .

Звичайно, забезпечити гарантії Заходу Порошенку може лише новообраний президент. І не виключно, що одним із питань, які днями в Парижі обговорювали президент Франції і майбутній президент України, було: «хоча це не справедливо, але для блага України потрібно Порошенка відпустити з миром».

А тепер висновок. Якщо подібний сценарій реалізується і Порошенко не буде покараний за все зло, яке він причинив країні і людям, тобто, безкарність і надалі залишиться стрижневим принципом української політики – НІЧОГО В КРАЇНІ НЕ ЗМІНИТЬСЯ. Це означатиме, що кримінально-олігархічна (феодальна) СИСТЕМА, що розбудовувалася при всіх президентах, і зацементувалася при останньому – не буде ламатися. В котрий раз поміняються лише їдоки біля корита……

Проте, не все так погано! Якщо суспільство, наївшись досхочу, до кровавої відрижки гіркого рошенівського шоколаду, з перших же днів нової влади не буде мовчати, якщо ми будемо контролювати кожен її крок, кожне нове призначення, кожен ініційований нею законопроект, словом, «любити» владу «в хвіст і в гриву», як це роблять у цивілізованих демократичних країнах – сядуть і порошенки і свинарчукиі. Ніякі західні гарантії не допоможуть.

Зараз ДУЖЕ сприятливий момент не лише для заміни влади, а і для того, аби розпочати демонтаж СИСТЕМИ: а) суспільство – пробудилося; б) роздратоване брудною виборчою компанією Порошенка, і взагалі «життям по-новому», суспільство – серйозно налаштоване; в) президентом стає не тертий політик з СИСТЕМИ, а зелений новачок; г) поки нова влада ще буде слабка і квола, поки не зміцніє і не пустить корупційні корені, тобто, поки не вмонтується в СИСТЕМУ – ми можемо її тримати за горло і диктувати свою волю. Словом, зараз все в наших руках. Давайте ЗНОВУ не втратимо шанс змінити країну!

P.S. Якщо дане припущення є помилковим і Порошенко не виторгував собі гарантій безпеки, а поводить себе доволі безпечно, як для людини якій є що втрачати – значить він має диявольський план «Б», і через декілька днів в країні варто очікувати кривавого хаосу.


Виталий Цвид

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте