Журналіст звинуватив Ющенка у відмиванні мільйонів

02 мая 2019 г., 22:43:00   1319   0

Журналіст звинуватив Ющенка у відмиванні мільйонів

Про це зазначає  журналіст Олександр Дубинський.

Банк здійснював діяльність, яка була спрямована на проведення двома фінансовими установами в період з 02.02.2018 р до 25.05.2018 р фінансових операцій з перерахування безготівкових коштів на загальну суму майже 400 млн грн у два інших банку за договорами на послуги інкасації.

Гроші засобами інкасації інших банків доставлялися готівкою в фінансові установи для розрахунків з фізособами, які продають сільгосппродукцію або металобрухт.

“Характер і наслідки зазначених фінансових операцій дають підстави вважати, що вони можуть бути пов’язані, зокрема, з легалізацією кримінальних доходів, конвертацією (переказом) безготівкових коштів в готівку з використанням втрачених, викрадених документів або мають ознаки підроблених, недійсних”, – повідомляють у  НБУ.

Також зазначають, що головою наглядової ради “Альпарі Банку” є екс-президент України Віктор Ющенко. В наглядову раду банку  входить екс-міністр економіки Сергій Терьохін.

Єдиним акціонером банку рахується громадянин України Бахтари Хедаятоллах, який зараз проживає в Дубай.

На 1 квітня 2019 р активи “Альпарі Банку” становили 263,7 млн грн. З них 192 млн грн – цінні папери, 33 млн грн – кредити клієнтам, акціонерний капітал банку 232 млн грн, збиток на 1 квітня 7,7 млн грн.

Третій за рахунком президент Віктор Ющенко в інтерв’ю висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі.

За його словами, війна на сході необхідна РФ для того, щоб і далі продовжувати імперську політику.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте