Огляд блогосфери від UAINFO. 23 травня 2019

23 мая 2019 г., 21:00:00   759   0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 травня


"Ми повинні чути кожну людину" – Зеленський пояснив, чому хоче провести референдум щодо переговорів з РФ



Президент наголосив, що прагне відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче ухвалювати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше.


Гройсман пішов. Чи треба дякувати?



Звільнення Гройсмана – наслідок образи на нового президента. У понеділок в своїй інавгураційній промові Володимир Зеленський доволі жорстко закликав урядовців піти з посад. Глава держави дорікнув членам Кабміну "шокуючими тарифами, принизливими зарплатами і пенсіями, болючими цінами, неіснуючими робочими місцями, медициною, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні", а також "міфічними дорогами, які ремонтуються тільки у чийсь бурхливій уяві".


"Факинг-отрасль", "чуваки" и прочее "бла-бла-бла": Зеленский удивил новоязом



Нет, я целиком за простой и неформальный стиль, официоз терпеть не могу, но можно постоянно не говорить "чуваки", а? Ну, что это – "Чувак порвал эпоху". Или "Чуваки и девчонки вкладываются в превентивную медицину". Суть понятна, но форма слегка... подгуляла, так понятно будет?


Беларусь планирует покупать нефть в Казахстане. Что говорит Россия?



"Думаю, этот вопрос мы можем решить. Он лежит в плоскости не только Беларуси и Казахстана (здесь проблем нет), но и России по транзиту. Россия – член ЕАЭС. Я думаю, что с близкой нам страной мы сможем договориться о каких-то объемах поставок нефти из Казахстана", – сказал Лукашенко.


Alyona Alyona потрапила до топ-15 найцікавіших молодих артистів з Європи за версією NYT



Редакція відзначила, що реперка розповідає у своїх треках про толерантність і прийняття. Також редакція оцінила те, що Alyona Alyona вирішила читати реп українською попри те, що російська реп-музика дуже популярна в Україні.


Українська тенісистка Ястремська вийшла до півфіналу турніру у Страсбурзі



У наступному раунді Ястремська зіграє з переможцем матчу Моніка Пуїг (Пуерто-Ріко) – Аріна Соболенко (Білорусь). Для українки це буде перший півфінал турніру серії WTA на ґрунті.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.
Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте