Еліна Світоліна слідом за Козловою вийшла в друге коло Ролан Гарросу

26 мая 2019 г., 21:48:00   1685   0

Матч Еліни Світоліної, як і Катерини Козлової, був запланований третім запуском першого дня, проте Катерина вже встигла свій завершити, а Еліна тільки готувалася до виходу на корт проти Венус Уільямс. Одразу зазначимо, Світоліна здобула впевнену, хоч і не таку просту, як може вдатися, вважаючи на рахунок, перемогу – 6:3; 6:3.



Читайте також: Катерина Козлова вийшла в другий раунд Ролан Гарросу


А тепер трошки докладніше (посилання на повний огляд першого ігрового дня ми опублікуємо пізніше).


По-перше, Еліна та Венус грали на новому корті, який носить ім'я Сімон Матьо. Цю, третю за статусом арену, урочисто відкрили саме сьогодні.



Читайте також: Даяна Ястремська здобула третій титул


По-друге, матч насправді був практично рівним. Його долю вирішили буквально декілька м'ячів, котрі Еліна виграла в самі відповідальні моменти. Якби цього не вдалося зробити, то результат вийшов би зовсім іншим. Але Світоліна від початку й до самого завершення тримала Уільямс під максимальним тиском, не даючи суперниці можливості розслабитися болай на хвилину. Високий темп і величезна кількість м'ячів, щ обули повернуті на протилежну сторону, а також за каждої слушної нагоди власний гарматний постріл – ось запорука перемоги першої ракетки України.



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте