Поздоровлення корупціонерів

30 мая 2019 г., 18:26:00   754   0

Поздоровлення корупціонерів

30.05 один український корупціонер став на рік дорослішим. У заступника начальника 4 управління ГУ БКОЗ Олесюка Ігоря Васильовича сьогодні день народження.

На превеликий жаль, найповажніші та найближчі йому колеги поздоровляти його не будуть, вони вже позвільнялися, зібрали чемодани та повтікали в теплі краї, переважно у ті, які не мають договори про екстадицію з Україною.

Це, насамперед, генерал-полковник Демчина П.В. та безпосередній керівник та наставник Ігоря Васильовича — гуру корупції генерал-майор Коваленко, відомі всім своєю участю в діяльності ОПГ «Офіс» (довідково: http://bloginside.in.ua/центральний-офіс-контрабанди-дійові/).

Ні, ці грабіжники не забули про Ігоря Васильовича, просто своя дупа ближче та й викривати його приналежність до них не вигідно, він ще має координувати діяльність містечкових керівників відділів по боротьбі з контрабандою БКОЗ, а раптом ніхто не здогадається, що Ігор Васильович був виконавцем у реалізації злочинних задумів, що малювалися ОПГ «Офіс», раптом знайде підхід до нового керівництва. Але, не тільки одним хлібом єдиним, Ігоря Васильовича обов`язково приїдуть поздоровляти його підлеглі та куми — рідненьки митники та контрабандисти. Першим приїде поздоровляти улюблений кум — тво начальника Київської міської митниці Тупальський Сергій Васильович (неймовірно спритний корупціонер).

Його подарунок має бути надзвичайно цінним, адже він не тільки кум Ігоря Васильовича, а також його, так би мовити, «бізнес-партнер». Але Лише вони називають це «бізнесом», за правовою кваліфікацією це корупція, злочинні схеми заниження митної вартості товарів, їх підміни, відмивання брудних коштів. Звичайно, коли організаторами таких схем є керівник митниці та керівник підрозділу СБУ, який призначений державою недопускати корупцію в митних органах, це взагалі здається чимось неймовірним та надто цинічним. Злочинні схеми обману держави, що призводять до найтяжкіших наслідків на протязі багатьох років Ігор Васильович та Сергій Васильович реалізовують через суб’єкти підприємницької діяльності, цілком і повністю підконтрольні та підзвітні їм.

Інформація стосується правоохоронних органів, на даний час, Васильовичами використовуються такі суб’єкти підприємницької діяльності: ТОВ «Сіспл Броклайн» (39513094), ТОВ «Сава Консалтинг» (41688905), ТОВ «Південна торгова компанія» (32145772), ТОВ «Віва Логістик» (40002349), ТОВ «Меблевий салон «Савлієр» (34344470), ТОВ «Сіспл Броклайн» (39513094), ТОВ «Кронс-К» (40216706) та широко відоме ПП «Тріумф-СВ» (37332866). Через вказані СПД Ігор Васильович за попередньою домовленістю із Сергієм Васильовичем шляхом службових зловживань, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність здійснили та здійснюють контрабандне ввезення на територію України товарів з Китаю та країн Азії сьогодні, кожного дня, розкрадаючи кошти, завдяки яким повинен наповнюватись державний бюджет України. Після Тупальського С.В. із поздоровленнями повалять підконтрольні Ігорю Васильовичу керівникі відділів по боротьбі з контрабандою СБУ з регіонів, від заходу до сходу, від півночі до півдня. Риторика казкова, а насправді це реальність. Адже стоять на чолі регіональних відділів БКОЗ по боротьбі з контрабандою вихованці Ігоря Васильовича, котрі забезпечують безперешкодне функціонування сталих каналів контрабанди.

В Одесі — полковник Горошко Ігор Вікторович (начальник 4 відділу ГВ БКОЗ УСБУ в Одеській області) наглядає за доставкою контейнерів з азійських країн та їх незаконне розмитнення через СПД, вказані вище. В Харкові — майор Митько Ярослав Володимирович (начальник 4 відділу ГВ БКОЗ УСБУ в Харківській області) наглядає за транзитним каналом незаконного постачання цигарок з РФ на територію України та м’ясної продукції з Польщі на територію РФ. В Сумах — полковник Сташук Дмитро Анатолійович (начальник 4 відділу ГВ БКОЗ УСБУ в Сумській області) виконує ті ж самі функції, що й попередня особа. На Волині — підполковник Фролов Михайло Михайлович (начальник 4 відділу ГВ БКОЗ УСБУ в Сумській області) наглядає за легалізацією “євроблях”, що потрапили на територію України незаконним шляхом.

Запрошуємо всіх бажаючих, насамперед ДБР, НАБУ, Генеральну прокуратуру, на святкування ще одного успішного року панування корупції 30. 05.2019 року о 19.00 за адресою: м Київ, вул. Володимирівська, 33 (пароль: “Спіймай мене, якщо зможеш”)

Джерело: ОРД

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте