Націоналісти з “С14” пояснили, чому не йдуть на вибори

09 июня 2019 г., 21:26:00   1366   0

Націоналісти з “С14” пояснили, чому не йдуть на вибори

Націоналістичний рух “Січ” оголосив, що не бере участі у виборах до Верховної Ради через розбіжності в блоці націоналістів. Як передає “Новинарня“, про це йдеться в заяві на телеграм-каналі “С14”.

“Восени 2018-го року [руху] СІЧ довелося зробити дуже важкий крок для збереження об’єднання. Ми отримували кар’єрні та фінансові пропозиції, а пізніше погрози та залякування, але обрали честь та ідею. Підтримали стратегію об’єднання націоналістів”, – нагадали в організації, яку очолює Євген Карась.

“Січ” заявляє про свій великий “вклад у захист країни від зростання проросійських сил, протидію поліцейському свавіллю та корупції чиновників, просвітництво молоді, реабілітацію та соціально-правову допомогу ветеранам війни, захист екології та інтересів простих громадян”. Також в організації нагадують про підтримку Руслана Кошулинського, висуванця ВО “Свобода”, об’єднаними націоналістами на президентських виборах-2019.

“Ми до кінця йшли з об’єднаними націоналістами і ніколи не зрадили інтересам націоналістичного руху. Але зараз рух СІЧ стикнувся з неможливістю конструктивного діалогу з окремими учасниками об’єднання. СІЧ не може перебувати у таких взаємовідносинах”, – сказано в заяві. “…Дехто матиме час та натхнення розпускати плітки. Пам’ятайте, що сьогодні результат в руках у безпосередніх учасників виборів. Покращіть його. Бажаємо успіху націоналістичним силам”, – сказано в повідомленні. Раніше Євген Карась спростував заяви про співпрацю “С14” та СБУ.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте