Луценко "прозрів": зняття блокади з ОРДЛО підпадає під статтю про фінансування тероризму

18 июня 2019 г., 21:20:00   1508   0

Луценко "прозрів

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що торгівля з підприємствами на окупованих територіях Донецької і Луганської областей можлива лише при їх реєстрації і сплаті податків в Україні, як це було до 2017 року.

Про це він написав у блозі "Української правди".

"Після того, як терористи "націоналізували" українську державну і приватну власність на території ОРДЛО, ідея зняти економічну блокаду означає легалізацію виплати податків терористичним утворенням і перекладання соціальних та комунальних видатків псевдореспублік на український бюджет", - заявив очільник ГПУ

"Така торгівля буде криміналом, що підпадає під статтю 258-5 Кримінального кодексу України про фінансування тероризму", - додав Луценко.

Нагадаємо, що тристороння контактна група з питань урегулювання ситуації на Донбасі на наступному засіданні обговорить пропозицію екс-президента Леоніда Кучми зняти економічну блокаду з окупованих території Донецької та Луганської областей.

Екс-президент Петро Порошенко висловив занепокоєння з приводу розгляду в Мінську можливості зняти економічну блокаду з окупованих території Донбасу.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте