Розтрата бюджетних грошей та художники без гонорарів: що відомо про нового радника Зеленського Гео Лероса

24 июня 2019 г., 17:13:00   992   0

Розтрата бюджетних грошей та художники без гонорарів: що відомо про нового радника Зеленського Гео Лероса

Президент України Володимир Зеленський призначив нового радника, ним став Гео Лерос. Відповідний указ Зеленський підписав 24 червня, його оприлюднили на сайті президента. 

Відповідно до тексту Лерос став позаштатним радником Зеленського.

"Призначити Лероса Гео Багратовича Радником Президента України (поза штатом)", - йдеться в тексті указу.

Гео Лерос - український режисер, волонтер та арт-куратор. Він був радником міністра інформаційної політики України та радником мера Києва з питань культури. Чоловік балотується у народні депутати від партії "Слуга народу".

Раніше журналіст телеканалу СТБ Олена Лук’янова в Facebook повідомляла, що Лерос був викритий у розтраті грошей.

"Гео Лерос. Він же Курехян Георг Багратович. Він же “продюсер” більшості муралов в Києві. До яких у мене не було питань, поки їх не стали малювати за бюджетні гроші. Тому, смію нагадати, що за мурали на “Осокорках”, він (як куратор проекту) і мистець досі не відзвітували”, – розповіла журналіст.

За її словами, 3,6 млн виділили на матеріали для муралів і на гонорари для іменитих художників, але під час зйомки виявилося, що всі художники працюють безкоштовно.

“Після скандалу і Стець, і Лерос обіцяли показати всі чеки, але замість цього влаштували показуху із звітом на 70 сторінках А4, без чеків і документів, звичайно) А госекретарь міністерства інформації на камеру сказав, що нічого не покажуть. Типу документи великий секрет і ми вам нічого не винні. Сам же Лерос не знайшов нічого розумнішого, ніж сказати, що сюжет проплачений. Так ось. Те, що ця людина нечесна, у мене немає сумніву, але це особисте. Моя мета інша. Може хоч зараз перевірять ці чеки?”, – додала журналіст.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте