На Чернігівщині скандальний екс-нардеп намагається видати себе за кандидата від “Слуги народу”

27 июня 2019 г., 19:01:00   1136   0

На Чернігівщині скандальний екс-нардеп намагається видати себе за кандидата від “Слуги народу”

Колишній депутат від “Блоку Юлії Тимошенко” та голова депутатської групи “Реформи заради майбутнього” Ігор Рибаков, якого звинувачують у “кришуванні” митниці та підкупі своїх колег на користь Віктора Януковича, знову йде в парламент від округу на Чернігівщині.  Інформація про це міститься на сайті Центрвиборчкому.

Агітацію Рибакова на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував один з користувачів.

Варто відмітити, що екс-нардеп намагається відповідати “вимогам часу” та політичній кон’юктурі, тому і свої білборди зробив з використанням зеленого кольору, щоб асоціюватися у виборців з чинним президентом Володимиром Зеленським, який разом зі своєю політичною силою мають подібні агітаційні матеріали. “Тушка” Януковича і “боротьба” з контрабандою Фігура Ігоря Рибакова неодноразово фігурувала у скандалах. Народного обранця звинувачували у роботі на “режим Януковича”.

Рибаков став організатором депутатської групи “Реформи заради майбутнього”, до якого увійшли його колеги-позафракційні. За інформацією ЗМІ, Рибаков платив членам своєї групи від 500 тисяч до 1 мільйона доларів одноразової “допомоги”, а потім надавав ще й їм щомісячну “ставку” у розмірі 50 тисяч доларів за голосування потрібних Віктору Януковичу та його оточенню законопроектів. В мережу потрапило спілкування Ігоря Рибакова та іншого нардепа – Романа Забзалюка, на якому голова групи “Реформи заради майбутнього” відверто говорить з ким співпрацює і від кого бере гроші. Окрім цього, журналісти також пишуть, що Рибаков створив міжфракційне об’єднання “Контрабанді – СТОП” зовсім не для того, щоб її зупиняти. Парламентар просто хотів, як  йдеться у матеріалі, “кришувати” нелегальне потрапляння товарів на територію України.

Так, джерело видання зазначає, що Ігор Рибаков просто приїжджав до начальника тієї чи іншої митниці і вимагав у нього по 100-200 тисяч доларів щомісяця. У випадку невиконання цих вимог, народний депутат обіцяв позбавити чиновника посади.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте