Чемпіонку "Європейських ігор-2019" пригрозили вигнати зі збірної України. Що трапилося?

02 июля 2019 г., 17:29:00   726   0

Ганна Соловей


Гучний скандал розгорівся між Федерацією велоспорту України та чемпіонкою Європейських ігор-2019 у велотреку Ганною Соловей.


27 червня українська велосипедистка виграла "золото" Європейських ігор в у гонці за очками. Але наступного дня Федерація велоспорту України на своїй сторінці у Фейсбук привітала з цим досягненням не її, а голову Київської міської федерації велоспорту Сергія Мухомора. Це неабияк обурило спортсменку, пише ТСН.



"Дивуюсь некомпетентності та зневазі до спортсменів вашої ж федерації. Хотілось би знати, чому ви вітаєте незнайому мені людину, яку я ніколи не бачила. Цей чоловік не допомагав мені в підготовці до змагань абсолютно нічим. При цьому ви берете мою світлину та мій результат", – написала українська чемпіонка.


На претензії Соловей в коментарях відповів президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.


Читайте також: 16 золотих, або Все, що треба знати про чемпіонів Європейських ігор


"Аню, дивись, як ми будемо навчатись. Ти відкрила рот, тепер ти будеш за це відповідати. Їздиш на моєму велосипеді, їздиш в моїй формі, на голові у тебе мій шолом. Чого ти ще хочеш, щоб я тебе возив? Я не Базін, запам’ятай, принцесо. Будеш робити роботу – приймемо тебе, будеш смердіти – проженемо і не згадаємо як звали", – написав Башенко.


У відповіль Соловей заперечила Башенку, написавши, що з переліченого йому належить лише велосипед, який "не витримав і року".


Натомість Олександр додав, що через порушення умов контракту із федерацією Ганна тепер не матиме права виступати за збірну України. 


написав на своїй сторінці у Фейсбук.



Читайте також: Світоліна, Цуренко та Кіченок потрапили до числа сіяних на престижному турнірі серії "Великого шолому"


"Щойно телефонував Чемпіонці Європейських ігор-2019 з велоспорту Ганні Соловей. Привітав з перемогою та висловив їй особисто свою цілковиту підтримку. Вважаю несправедливим, неприпустимим і хамським тон спілкування очільника профільної федерації з нашою спортсменкою, – зазначив Ігор Жданов. – Міністерство молоді та спорту на її стороні. Ми завжди підставимо Ганні плече і будемо відстоювати її права, як спортсменки і члена збірної команди України. Запевнив Ганну, що вона може розраховувати на підтримку Міністра спорту України".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте