У Мінську не змогли домовитися про "хлібне перемир`я" та звільнення заручників

02 июля 2019 г., 21:48:00   815   0

Дарка Оліфер повідомила, що учасники Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі не змогли домовитися про запровадження "хлібного перемир’я" та звільнення полонених.


Читайте також: Знайдіть 10 відмінностей від позиції РФ: як оточення Зеленського бачить причини війни та сценарій її завершення


"У зв'язку з позицією РФ, не вдалося досягти жодного прогресу ані щодо запровадження "хлібного перемир'я", ані домовитися стосовно звільнення утримуваних осіб", – констатувала Оліфер.


"Українська сторона не заперечує проти звільнення утримуваних у форматі "всіх встановлених на всіх встановлених", але пропонує прискорити цей процес покроковим виконанням цієї формули, – зазначила речниця Кучми. – Процес встановлення всіх утримуваних осіб триває".


Читайте також: Україні із Зеленським на чолі не обійтися без адвокатів – Портников


Щодо подальшого демонтажу фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганської Оліфер повідомила, що "вирішено впродовж тижня узгодити графік знесення цих споруд, графік має погодити СММ ОБСЄ".


"Сподіваємось, що наступна зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську, запланована на 17 липня, буде конструктивнішою", – підсумувала Оліфер.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте