Клюєв сам підтверджував, що живе в Росії, – ГПУ

02 июля 2019 г., 23:20:00   1059   0

Клюєв сам підтверджував, що живе в Росії, – ГПУ

Ексглава Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Клюєв, якого ЦВК зареєструвало кандидатом на дострокових виборах до Верховної Ради, сам повідомляв, що живе в Росії.

Як повідомив Громадському начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, інформуючи Національне центральне бюро Інтерполу України про своє місцезнаходження, Клюєв вказував село Шульгіно Одинцовського району Москви.

Співрозмовник Громадського також зазначив, що за інформацією Комісії по контролю за файлами Інтерполу, в травні 2019 року до ГПУ надійшла заява за підписом від імені Клюєва датована 10 травня 2019 року. Згідно з нею, ексглава Адміністрації президента часів Януковича змінив місце свого проживання. Однак, у цій же заяві вказано адресу Клюєва «для листування» – селище Шульгіно Московської області. 

«Варто зазначити, що слідчі направляли документи за різними адресами, і у тому числі до Донецька через Міжнародну кур’єрську пошту. І ці документи верталися через те, що Клюєв там не проживає», — додав Горбатюк.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте