Сергій Надал повертає Тернопіль в кримінальні 90-ті

03 июля 2019 г., 13:36:00   1662   0

Сергій Надал повертає Тернопіль в кримінальні 90-ті

Представляємо «Короля Тернополя», «Полтінніка» та «Лисого» правильно це все про міського голову Тернополя Сергія Надала.

Знахабнілий Сергій Надал, який любить віджимати 50 % бізнесу підприємців Тернополя схоже зовсім зійшов з глузду та втратив страх! В суботу 24 червня 2019 року цей знахабнілий чиновник разом із своїм кримінальним крилом, яке очолю його колишній заступник та відомий корупціонер Тернополя Камінський Володимир влаштували справжні розборки. Як нам стало відомо на цей раз жертвою цього владно-кримінального синдикату став тернопільський бізнесмен та власник ринку Іван Сопронюк. Полтіннік визвав на розмову Сопронюка, однак приїхав на неї не сам, а з цілую групою бандюків і ми вже розуміємо з якою метою! Зрозуміло підтримати своє славнозвісне резюме і віджати у підприємця рівно половину його бізнесу. Проте щось в розмові пішло не так і Надал дав команду місцевому «Аль Капоне» Камінському В. показати хто в місті господар.

Сергій Надал  

Після чого підприємця почали бити бандюки Камінського, однак цього напевно було замало і почалася стрільба зі зброї в ході якої не обдарований розумом бандюк поранив, одного зі своїх колег по кримінальному ремеслу.

Як стверджують очевидці «Лисий» у цій бій мужньо себе проявив нанісши декілька ударів ногами по закривавленому підприємцю, який вже лежав без свідомості. Тепер ми розуміємо, що Надал і Камінський пов’язані не лише грошима на крові, але й вимащені кров’ю.

І тут стає ще цікавіше закривавлений кров’ю підприємця Надал почав вирішувати питання щоб тихо зам’яти цю ситуацію.

Сергій Надал  

Як повідомив один з лікарів Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги № 1, що під погрозами головного лікаря Чайківського Я.Ф. бандюку надали медичну допомогу без заведення будь-яких медичних документів і без повідомлення поліції про кримінальний характер травми.

Як нам стало відомо на цій стрелці був присутній і тернопільський забудовник і бізнесмен Ігор Гуда, який давно являється спонсором Короля Тернополя, тому напевно саме для свого спонсора Надал і відживає бізнес.

Тепер безумовно буде цікаво спостерігати чи зможе Надал віджати у Івана Сопронюка ТОВ «ВІП-МАРКЕТ».

Сергій Надал  

Нагадаємо, що Володимир Камінський кілька років був заступником мера Надала. Проте у 2015 році був затриманий правоохоронними органами під час отримання хабаря в особливо великих розмірах. Надал тоді звинувачував у провокації проти Камінського представників влади. Кримінал не завершився для Камінського ув’язненням, і нині він успішний бізнесмен-рекетир. Про те, що мер і заступник і дальше будують своє спільне життя, відомо з багатьох фактів. Так, Тернопільську міськраду, деякі комунальні підприємства та управління, офіційно, за бюджетні кошти, охороняє товариство з обмеженою відповідальністю «Роял Контракт», яке контролює власне Камінський. З цією фірмою пов’язаний ще один скандал –з приміщення на вулиці Руська, 23, що в центрі Тернополя було виселено комунальну аптеку №78. Без конкурсу приміщення зайняв підприємець, який афілійований з бізнесом Камінського.

Сергій Надал  

Попередні дії цих горе чиновників обмежувалися лише звичним для тернополян деребаном земель, комунального майна та бюджету, але рекет і рейдерство це щось нове для міського голови м. Тернополя Надала С.В.

Зрозуміло, що така цинічна поведінка цих моральних подонків формувалася протягом багатьох років крізь призму їхньої безнаказаності.

Чи зупиняться на цьому Надал і його команда моральних уродів? Чи дивує когось така ситуація з Тернопільськими корупціонерами? Відповідь зрозуміла, всі знають про давню дружбу колишнього першого заступника Генерального прокурора України Голомші М.Я. та «Лисого». Нагадаємо, що перший заступник прокурора Тернопільської області Голомша М.Я. (молодший) племінник Голомші М.Я. тому звичайно вони роблять в Тернополі все, що їм заманеться.

Незабувся «Король Тернополя» і про табличку ділення з Національною поліцією України в місті Тернополі про що свідчать десятки рішення про виділення земельних ділянок працівникам поліції за для безтурботного життя «Лисого» та забезпечення йому третього строку міського голови файного міста Тернополя.

Сергій Надал  

Ми безумовно чекаємо на комісара Катані, який зможе справитися з свавіллям Надала і його бандою, але розуміємо, що покарання від тернопільських силовиків для них не дочекатися.

Руслан Якушев

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте