Прем’єр-міністр Молдови 11 липня відвідає Україну

07 июля 2019 г., 18:07:00   749   0

Прем’єр-міністр Молдови 11 липня відвідає Україну

Прем’єр-міністр Молдови Майя Санду 11 липня відвідає Україну з офіційним візитом на запрошення президента Володимира Зеленського.

“Дякую президенту України за запрошення і готовність зустрітися в такі стислі терміни. У Молдови та України є схожі проблеми, особливо в тому, що стосується боротьби з корупцією, побудови демократичних і функціональних держав, орієнтованих на владнання проблем громадян”, – написала молдовський прем’єр у своєму Facebook.

Санду зазначила, що обидві країни орієнтовані на європейську інтеграцію, і наголосила, що тісна співпраця Молдови й України позначиться сприятливо “і на безпеці в регіоні, і на житті громадян обох країн”. Також 16 липня Санду вирушить до Берліна на запрошення канцлера Німеччини Ангели Меркель.

“Хочу висловити особливу подяку канцлеру Німеччини Меркель, яка запросила з візитом в перші тижні мого мандату, але особливо – за постійну підтримку Німеччини громадян Молдови. Німеччина завжди була надійним союзником Молдови в просуванні і зміцненні демократії у нашій країні, підтримуючи стратегічні прагнення Молдови”, – додала Санду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте