Осінь посеред липня: синоптик попередила про серйозне похолодання і зливи в Україні

09 июля 2019 г., 11:14:00   1207   0

Осінь посеред липня: синоптик попередила про серйозне похолодання і зливи в Україні

Вівторок, 9 липня, в Україні очікується прохолодним і з дощами, які найбільш вірогідні на півночі, заході і місцями в Одеській області. При цьому до кінця тижня дощитиме, буде холодно і вітряно.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Дощі найбільш ймовірні на півночі, заході та місцями на Одещині. На решті території суха сонячна погода все ж втримається, це – Схід, значна частина півдня та центру”, – повідомила Діденко. 

Синоптик уточнила, що температура повітря протягом дня поки коливатиметься в межах +19…+24 градусів, на заході очікується місцями +18…+20 градусів, у південній частині та на південному сході традиційно тепліше, +25…+28 градусів, комфортно.

“А в середині тижня вже згадаємо про піджачки, светрики, а голі коліна громадян сховаються під джинсами та поважними штанами. Вночі можливі навіть легкі пуховички,бо дмухне майже осінню, +8…+13 градусів”, – попередила Діденко.

При цьому на півночі і заході можливий поривчастий вітер, переважно західного напрямку.

У Києві у вівторок буде хмарно, в окремих районах можливий дощ, температура повітря вночі +10..+13 градусів, вдень близько +20 градусів.

“На тижні розраховуйте на періодичні дощі, прохолодну вночі, помірно теплу вдень, погоду, сумка полегшає від термальної води та віяла, але поважчає парасолею”, – розповіла синоптик.

Карта: Наталя Діденко/Facebook

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте