До Гендиректора “Борисполя” приходили “люди Зеленського”, він їх послав

09 июля 2019 г., 16:14:00   1055   0

До Гендиректора “Борисполя” приходили “люди Зеленського”, він їх послав

Генеральний директор аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін заявляє, що до нього приходили шахраї, які називалися людьми президента Володимира Зеленського.

Про це стало відомо з інтерв’ю Ліга.нет.

“Кілька шахраїв “від Зеленського” приходили. Я їх швидко послав. Це явні шахраї, точно не мають відношення до команди президента. Така хвиля завжди з’являється з новою владою. Ну, що зазвичай хочуть: Duty Free, кафе”, – говорить він. 

Рябікін найближчі 3 роки (поки діє його контракт) планує реалізувати свою програму, з якою прийшов на посаду гендиректора.

“Буде тиск – доведеться знову піти в публічну площину, в політику. Поки нічого такого немає. Подивимося, що буде у вересні, коли вже має сформуватися уряд”, – продовжує він.

Рябікін визнає, що під час прем’єрства Арсенія Яценюка, конкурси на оренду площ під Duty Free в Борисполі виграли компанії власника компаній “БФ-груп” Артура Гранца, близького друга нардепа Андрія Іванчука.

“У терміналі D у цих компаній довгострокові контракти, які будуть продовжуватися в існуючому вигляді. Те, як тоді проходили торги і на яких умовах були укладені, – дійсно викликає питання. Основна проблема тут у тому, що монополія за будь-яку ціну хоче зберегти своє становище”, – говорить він.

“У нас є потреба в розширенні площ громадського харчування та в меншій мірі – торгових. Але робиться все, щоб жоден новий конкурс не відбувся. [Це роблять] ФДМ, МІУ, хто завгодно, в інтересах монополії. Адже будь-який інший гравець буде для неї конкурентом. Монополію не цікавить пасажир, якість обслуговування. Вона збирає гроші з пасажиропотоку”, – резюмує Рябікін.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте