На Чернігівщині черговий кандидат-гастролер від "Батьківщини" Костянтин Бровченко дурить місцевих жителів

12 июля 2019 г., 18:21:00   1109   0

На Чернігівщині черговий кандидат-гастролер від "Батьківщини

В період виборчих перегонів Чернігівщина традиційно перетворюється на своєрідну «Мекку» для політичних заробітчан.

Десантуються парашутисти-самозванці з різних регіонів. Найцікавіше, що раніше про цих людей в області ніхто і слова не чув, а тепер вони зізнаються в любові чернігівцям і запевняють, що за кілька днів агітації стали своїми. Мабуть, їм і самим смішно від таких витівок. Але гроші вирішують все.

Зазвичай, такі кандидати мають єдину мету – розхитувати ситуацію, розповідаючи казки.

Костянтин Бровченко - один з тих, хто приїхав каламутити воду на Чернігівщину. Цей чоловік представляється членом асоціації пайовиків, їздить по районах і всім розповідає, що він доблесний Робін Гуд – захисник селян.

Суть його повідомлення проста. Він запевняє, що тривалий час працював у Житомирській області і, мовляв, там здійснив революцію стосовно пайових виплат селянам. І буцімто за це він на Житомирщині має колосальну підтримку, але… при цьому чомусь припхався балатується на Чернігівщині, де про нього ніхто не чув і до цього не бачив. І саме тут вирішив кандитувати в народні депутати. Дивна логіка, чи не так?!

«Так, я міг йти по Житомирській області, адже маю колосальну підтримку. Але там все добре вистроєно і система працює, тому я вирішив взяти аналіз всіх областей і виділив ту, в якій найгірша ситуація в аграрній сфері – в сфері, на якій я безпосередньо спеціалізуюсь. Так, це Чернігівська область. Щоб покращити ситуацію з паями та виплатами, я вирішив балотуватись в 208 мажоритарний округ», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook Костянтин Бровченко.

Дивно, адже якщо перевірити факти, то виявляється, що пан Бровченко ще той фантазер. Він запевнив, що Чернігівська область має найнижчі виплати за паї. Але офіційна статистика заперечує цю тезу. Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) узагальнила дані про середню вартість оренди сільськогосподарської землі в Україні загалом та у кожній із областей. Отже, дивимося шість областей із найнижчими пайовими виплатами. Чернігівської в списку немає. Та і це ще не все. 

сброд

За офіційними даними, найкраща ситуація із виплатами паїв у Черкаській, Полтавській та Харківській областях. Ви не помилилися, Житомирської в списку немає. Тобто, пан Бровченко і тут розповідає людям неправду. Його «пайова революція» на Житомирщині – класичний популістичний фейк.

Яскраво ситуацію з «доблесним» захисником селян прояснила його землячка. Жінка з Житомира, яка добре знає Костянтина Бровченка, залишила дуже цікавий коментар під його агітаційним дописом. 

сброд

«Люди, вы хоть не ведитесь на бредни этого афериста. Я родом из Житомира и отлично знаю все достижения этого паевика. Он навешал людям лапшы, наобещал, даже деньги брал в крестьян. Все его паевые героические обещания закончились тем, что люди прогнали его с Житомирщины. Это действительно так. Сами подумайте, зачем ему ехать в другую область, если за его словами, в Житомирской его готовы на руках носить. Действительно готвы носить, но не на руках, а на вилах. А сначала Костя хотел действительно идти в народные депутаты по Житомиру. Но люди раскусили паевика и он тепер беглец и приехал на Черниговщину дурить народ. К слову, паи в Житомирской области неплохие плаят людям. Вроде как и в Черниговской области нет с этим проблем. Но всегда найдкться балаболы, которые будут расшатывать ситуацию и обещать людям золотые горы», - зазначає пані Ірина.

Чекати підтвердження цим словам довго не довелося. Костянтин Бровченко із своїми житомирськими побрехеньками почав їздити по громадах і збурювати селян. Чоловік, як і на Житомирщині, безпринципно обдурює людей, розповідаючи їм красиві історії про нібито вільні нічийні землі в громадах, які сільські ради чомусь приховують і нікому не віддають у власність. Місцеві мешканці йдуть штурмувати органи місцевого самоврядування, щоб отримати «приховану» землю. Але коли дізнаються правду, розуміють, що заїжджий кандидат їх безсовісно обдурив. Адже вільні і нічийні «золоті» ділянки насправді виявляються просто землями давно зданими в оренду і за які село отримує прибуток у вигляді податків. Насправді цією неприхованою маніпуляцією  хитрий “парашутист” Бровченко намагається здобути політичні бонуси і симпатію виборців.

Та насправді якщо у власності села є вільні землі – громади першочергово зацікавлені в тому, щоб землі не гуляли. А відтак «вільні і приховані» землі – це щось з області фантастики. Отже, «акції» Костянтина Бровченка – ніщо інше як насмішка  над селянами та розхитування ситуації в громадах.

Петро Нікітенко

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте