Поліція Київщини оголосила підозру кандидату в народні депутати

15 июля 2019 г., 20:11:00   814   0

Поліція Київщини оголосила підозру кандидату в народні депутати

Поліція Білоцерківщини зафіксувала факт використання одним із кандидатів у народні депутати графічних елементів, зовні схожих на офіційну символіку однієї із політичних партій.

Як повідомили в поліції Київської області, за матеріалами перевірки відкрите кримінальне провадження за статтею «Перешкоджання здійсненню виборчого права» Кримінального кодексу.

Під час досудового розслідування поліцейські неодноразово викликали кандидата на допит в якості свідка, проте той не з’являвся та на виклики не реагував. У зв’язку з цим слідчий звернувся до суду про примусову доставку чоловіка в поліцію. Коли оголошували ухвалу суду, кандидат відмовився її отримувати. «Після попередження припинити вчиняти протиправні дії, кандидату зачитали ухвалу та запросили до відділу поліції, де він надав покази слідчому», — йдеться у повідомленні.

У підсумку кандидату повідомили про підозру за статтею 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте