Як Віктор Шевченко покриває корупціонерів: 6 гучних скандалів

18 июля 2019 г., 17:48:00   1247   0

Як Віктор Шевченко покриває корупціонерів: 6 гучних скандалів

Депутат Віктор Шевченко, що балотується від 85-го округу, найбільш професійний у покриванні відомих корупціонерів. Очевидна його мотивація – з таких справ отримує немалі фінансові «відкати» і зрозуміло, чому хоче ще раз отримати депутатство. Аж ніяк не з міркувань допомоги для місцевої громади, якій вдруге обіцяє вирішення всіх проблем краю. 

Далі ділимося з вами 7 гучними скандалами за участю нардепа на основі    його голосування в парламенті, що красномовно говорять про його корупційні наміри. Робимо висновки 21-го липня!

Скандал №1. Шевченко і Вілкул

Віктор Шевченко не дозволив притягнути до кримінальної відповідальності регіонала Олександра Вілкула, який, за даними прокуратури, наніс державі збитків на понад 5 млн грн та знищив частину сільськогосподарських земель.

 

Скандал №2. Шевченко і Розенблат

Віктор Шевченко захистив від арешту нардепа Борислава Розенблата, що афішував у «бурштиновій справі». Національне антикорупційне бюро звинуватило його в отриманні хабара на 285 тис. доларів.

 

Скандал №3. Шевченко і кнопкодавставо

Віктор Шевченко активно кнопкодавив під час своєї каденції і голосував за інших депутатів, наплювавши на закон. Це вдалося зафіксувати на відео, що отримало широке поширення.

 

Скандал №4. Шевченко і Березкін

Віктор Шевченко не проголосував за зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Березкіна, що відомий своїми корупційними схемами. Зокрема, Генпрокуратура підозрює його у розкраданні коштів з «Ощадбанку» – близько 20 млн дол.

 

Скандал №5. Шевченко і Лозовий

Віктор Шевченко покривав ще одного депутата – Андрія Лозового, у справі з яким не дав згоди на притягнення до кримінальної відповідальності. Лозового Генпрокуратура звинувачувала в несплаті 1,7 мільйонів гривень податків. 

 

Скандал №6. Шевченко і Дейдей

Віктор Шевченкодопоміг уникнути кримінальної відповідальності Євгену Дейдею – нардепу, якого Генпрокуратура звинуватила у незаконному збагаченні. Власне нардеп записав на дружину майно, що у чотири рази перевищувало сімейні прибутки.

 

І це Шевченко встиг зробити лише за декілька років своєї каденції. Не відновити дороги між населеними пунктами; не відремонтувати дитячі садочки або лікарні, які цього критично потребують; не залучити інвесторів, аби створювати нові робочі місця для місцевих. А відверто красти з соратниками-нардепами.

Ви дійсно згодні дати Шевченку новий шанс?

Автор: Віктор Василенко

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте