Вісім жінок та Катрін Деньов

22 июля 2019 г., 14:53:00   805   0


Ювілейний, 10-ий Одеській міжнародний кінофестиваль добіг кінця, тож маємо змогу проаналізувати обидві головні Червоні доріжки – з урочистого відкриття та закриття фестивалю.


Із кожним роком аналізувати ці заходи з точки зору стиля стає все більш приємно, бо гарних прикладів там усе більше. І все більше людей, щодо яких не виникає жодних питань, на кшталт: "Хто всі ці люди та чому вони тут?" Навіть якщо ви все ще не знаєте їх в обличчя, це не означає, що їм не місце на Червоній доріжці.


Наприклад, юна українська акторка Іванна Сахно. Може, її личко ще не відоме кожному українцю, проте вона вже встигла знятися у двох блокбастерах у Голлівуді. А на ОМКФ Іванна була членкинею журі міжнародної програми. Для відкриття фестивалю Іванна обрала дуже цікаву білу сукню із складною спідницею, що віддалено нагадує силуети ХVIII-го сторіччя. Лаконічна, але не банальна сукня, гострі кути прикраси на шиї повторюються у формі спідниці, усе ретельно продумано, але виглядає просто та невимушено. І це саме та елегантна простота, приклад якої варто наслідувати.


Як поєднати стиль зі спекою?


Чи от Анна Піскунова, дизайнерка ювелірного бренда, який презентував свою колекцію в рамках фестивалю. На відміну від Іванни, Анна обрала для відкриття дуже непростий образ. Ефектна, асиметрична сукня на одне плече, із великим розрізом, шлейфом та фігурно драпірованим ліфом могла стати справжнім викликом. Із таким складносурядним вбранням схибити легше, ніж влучити. Проте тут підкорення норовливої сукні безумовно вдалося. Легкі, майже невидимі босоніжки та об’ємна, але дуже проста за формою прикраса на шиї – ідеальні доповнення для неї. Та й із наповненням сукні усе гаразд – такими ногами цю сміливу спідницю можна тільки прикрасити.


"U311" Черкаси", воєнна драма з Бенюком та 10 короткометражок. Які українські фільми увійшли до конкурсу ОМКФ 2019


І наостанок про вічне. Про Катрін Деньов. Уявіть собі, якби будь-яка інша жінка, що має 75 років, прийшла б на Червону доріжку ОМКФ у брючному костюмі з яскравим складним принтом, із пишним оздобленням із пір’я на стегнах та з величезними сережками з прозорого пластику у вухах. Гарантую, місцеві гострослови та диванні критики вигадали б купу дотепів про це вбрання. "Під Одесою сталося пограбування страусиної ферми" та "На 7-му километрі був розпродаж гардин" – це було б найм’якіше, що вона б про себе прочитала.


FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте