Морські піхотинці готові давати відсіч окупантам. ФОТО

25 июля 2019 г., 23:15:00   1407   0

повідомляє пресцентр Об'єднаних сил


Приазовський напрямок. До позицій російсько-окупаційних військ українських морських піхотинців віддаляють якихось 400 метрів. Ворог зачаївся в будинках колись досить жвавого населеного пункту. Тепер більшість хатин стоять покинутими. Лише в деяких навіть і досі живуть люди. 


"режиму тиші" ситуація на цій ділянці була вкрай гострою та небезпечною: окупанти вели вогонь практично кожного дня. Робили це цинічно, продумано та підло. Обстріли вели з будинків простих громадян переважно ввечері. Застосовували стрілецьку зброю й великокаліберні кулемети. У хід також ішли гранатомети і міномети. Подекуди обстрілювали снайпери. Своїми агресивними діями провокували наших морпіхів на відкриття вогню у відповідь для того, щоб згодом звинуватити у обстрілах мирних жителів.


Читайте також: Українська сторона СЦКК готова демонтувати фортифікаційні споруди біля Станиці Луганської


Не виключено, що по той бік лінії зіткнення окупанти запрошували до себе на позиції російські пропагандистські мас-медіа, так би мовити – для "правильної" телевізійної картинки. Але морські піхотинці не велися на провокації і вогонь відкривали тільки тоді, коли була пряма загроза їхньому життю. Ба більше, наші воїни дуже майстерно "охолоджували" войовничий запал ворога. Працювали так вдало й точно, що загарбникам доводилося достроково робити планову ротацію сил.


Медведчук зробив Зеленському небезпечну пропозицію, яку буде не так просто проігнорувати


Тож обстановка, як бачимо, тут була дуже напруженою, але, як кажуть наші захисники, цілком контрольованою. Морські піхотинці запевнюють, якщо загарбники порушать режим припинення вогню та візьметься атакувати їхні позиції –тієї ж миті отримають максимально адекватну відповідь.


FacebookTwitter і Telegram


Пресцентр ОС

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте