На Полтавщині засудили 17-річного хлопця, який намагався зґвалтувати 59-річну жінку

25 июля 2019 г., 23:40:00   757   0

На Полтавщині засудили 17-річного хлопця, який намагався зґвалтувати 59-річну жінку

Прокуратура Полтавщини оскаржуватиме рішення суду, яким до 2,5 років позбавлення волі засуджено неповнолітнього, який у стані алкогольного сп’яніння намагався зґвалтувати жінку літнього віку.

Про це повідомляє Depo.Полтава з посиланням на обласну прокуратуру.

Установлено, що 17-річний хлопець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, помітив на вулиці жінку. Прослідувавши за 59-річною потерпілою від залізничної станції до її помешкання, юнак підбіг до неї та, поваливши на землю, почав бити її по тілу та намагатися вступити з нею в статеві зносини. Зловмисник не встиг до кінця довести свої злочинні дії, оскільки був викритий правоохоронцями.

Прокуратура Полтавщини затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно обвинуваченого за ч.3 ст.15,  ч.1 ст.152 (незакінчений замах на зґвалтування) та ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

У суді прокурор наполягав на призначенні обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки. Суд визнав злочинця винним та засудив його  до 2 років 6 місяців позбавлення волі. Вважаючи призначене покарання м’яким, прокуратура готує апеляційну скаргу на вирок суду.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте