Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ партію танків, БРЕМ та броньованих пожежних машин

30 июля 2019 г., 23:44:00   1329   0

Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ партію танків, БРЕМ та броньованих пожежних машин

Вісім модернізованих танків Т-64, два – Т-72, три пожежні автомобілі та дві броньовані ремонтно-екіпажні машини передало Збройним силам України ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром».

Відзначається, що вся техніка не просто пройшла ремонт, але й була модернізована. Так українські танки отримали модернізовану СУО, тепловізійні приціли, нові системи навігації та зв’язку. «Замінені двигуни, гусеничні стрічки, вся система управління вогнем, встановлені тепловізійні приціли, радіостанції, танкова навігаційна система. Складність була у тому, що ми цього року освоїли бойовий танк Т-64 із модернізацією системи управління вогнем. Це не просто відремонтована техніка, яка у відмінному стані, але й сучасна», – каже директор Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук.

Військовослужбовці, які будуть користуватись військовою технікою на передовій, оцінили відремонтовані машини. «Танк може стріляти керованим снарядом. Українські танки добре себе показали у бою, звісно, що все залежить від підготовки екіпажу. Ця техніка модернізована і буде ще кращою», – сказав командир танкового взводу 53 механізованої бригади Віталій Марусін.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте